Annonce
Egtved

Kun to bud på nye grunde trods stor forhåndsinteresse

Det er på marken her ved Sognefogedvej, der er blevet udstykket 12 nye grunde. De to af dem blev der budt på ved budrunden - de resterende 10 bliver nu salg til salg på almindelige vilkår. Arkivfoto: Søren Gylling
Ejendomskonsulent havde troet, der ville komme flere bud på de nye byggegrunde ved Sognefogedvej i Ågård. Nu bliver de øvrige 10 grunde sat til salg på almindelige vilkår.
Annonce

Ågård: Torsdag klokken 12 sluttede Vejle Kommunes budrunde på de 12 nye byggegrunde ved Sognefogedvej i Ågård. Ved budrundens afslutning var der kun blevet budt på to. Det oplyser Sussi Lundgren, ejendomskonsulent ved Juridisk Kontor i Vejle Kommune.

- Jeg havde nok håbet og troet på, at der ville komme nogle flere bud set i forhold til den forhåndsinteresse og det store fokus, der har været på de grunde, fortæller hun.

Blandt andet mærkede hun en relativt stor interesse, da grundene blev sat til salg med fire dages forsinkelse.

- Jeg fik flere telefoniske henvendelser plus nogle mails fra folk, der ville høre, hvor længe budrunden blev forsinket, siger Sussi Lundgren.

Annonce

Til salg i almindeligt udbud

Det blev dog kun til to bud i budrunden, og de vil nu blive solgt. De øvrige ti grunde vil nu i stedet blive udbudt på almindelige vilkår.

At der ikke kom flere bud, kan der være mange årsager til, mener ejendomskonsulenten.

- Eksempelvis kan der være nogen, der har lidt is i maven, som lige vil afvente, at grundene kommer til salg i almindeligt udbud, gætter hun.

Sussi Lundgren tror dog stadig på, at de 10 resterende nok skal blive solgt.

- Jeg er sikker på, der nok skal komme gang i salget. Nogle gange skal det bare lige løbes lidt i gang først, siger hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Hedensted For abonnenter

Hundeejer efterlod Annette blødende efter angreb fra schæfer: - Hvordan kan man få sig selv til det

Annonce