Annoncørbetalt indhold

Kunder kan se mulighederne for din virksomhed gennem brochurer

Valgmulighederne er mange, når diverse ferier skal bestilles. Det er her din virksomhed kan komme ind i billedet og skabe glæde.

Indholdet er sponsoreret

At skabe en god oplevelse for dine kunder kan skabe mere vækst i din virksomhed. Så hvis du direkte eller gennem samarbejdspartnere kan bidrage til, at familier får en minderig ferie, giver det forhåbentlig tilfredse og tilbagevendende kunder. Du kan gennem diverse brochurer fremlægge, hvilke muligheder dine kunder har med din virksomhed.

God præsentation

Familier, der har valgt en ferieoplevelse hos din virksomhed, kræver en minderig og god oplevelse. Det kan være dine kunder har den mulighed at møde op i en reception eller på anden vis komme i fysisk kontakt med dig eller dine medarbejdere. Hvis det sker over en skranke, kan du eksempelvis lave en god præsentation af dine samarbejdspartneres arbejde eller din egen virksomhed gennem brochurer. Der er mange forskellige brochureholdere, som kan hjælpe dig godt på vej. Her kan du se nogle af de valgmuligheder, du kan finde online:

  • Brochureholdere til A4, A5, A6
  • Brochurestandere til gulv
  • Bordmodeller

Online bestilling

Om du vælger brochureholdere til et bestemt format og ønsker flere af dem, hvis du også skal promover dine samarbejdspartnere, er helt op til dig og din måde at lave en god præsentation. Du kan også vælge at investere i brochureholder, som er beregnet til gulvet. Det giver eksempelvis mere plads på skranken, men også en bedre mulighed for at inddele diverse brochure i eventuelle temaer i brochurestandere til gulvet. Du kan også vælge at udsmykke din skranke med en brochureholder dertil. Der findes bordmodeller med karrusel, hvor der for kunderne er mulighed for at dreje holdere rundt og finde den brochure, de finder interessant. Det kræver ikke meget tid af dig, og du kan nemt og hurtigt lave en online bestilling til din næste brochureholder.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.