x
Annonce
Erhverv

Kunderne har talt: Vejle-firma skal med i finaleshow i Cirkusbygningen

Trekantens El-Teknik blev i 2018 et anpartsselskab, da Stig Madsen (til højre) og Jesper Warming slog sig sammen. Nu håber de, at de kan skrive mere på cv'et, nemlig titlen "Årets elinstallatør". Arkivfoto: Yilmaz Polat
Vejle-firmaet Trekantens El-Teknik skal med til finaleshowet Årets Håndværker i Cirkusbygningen til april.

Vejle: Der bliver masser af håndværkere på den røde løber, når det årlige prisshow "Årets Håndværker" afvikles i Cirkusbygningen i april.

Det gælder finalen inden for 27 håndværkerdiscipliner med alt fra anlægsgartnere til tagdækkere.

Blandt deltagerne er Trekantens El-Teknik, og de lokale el-folk, der har hovedkvarter på Karetmagervej i Vejle og desuden afdelinger i Give og Billund, har fået så gode anmeldelser i ordningen "Anmeld din håndværker", at de har kvalificeret sig til finalen i København.

- Vi er umådeligt stolte over, at vi skal i finalen, lyder det i en pressemeddelelse fra ejerne af Trekantens El-Teknik, Stig Madsen og Jesper Warming.

For to år siden var firmaet også nomineret i kategorien som "Årets elinstallatør", men det var dengang firmaet kun var ejet af Stig Madsen. I april 2018 slog han sig sammen med Jesper Warming og kom ikke alene til at dække et større område, men også til i dag at være et firma med 21 ansatte.

I firmaet er man spændte på finaledagen i april.

- Vi er enige om, at uanset hvilken placering vi opnår i finalen, så er det at være finalist en pris i sig selv. Så alle medarbejdere skal med i Cirkusbygningen, lyder det fra det lokale elfirma.

Årets Håndværker er en privat prisuddeling, der er etableret af BygogBolig.dk Aps i Hørsholm. Det sjællandske firma har siden 2012 arrangeret håndværkershow i Cirkusbygningen med uddeling af priser til de bedste inden for en lang række håndværksfag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder

Når Danmark står sammen hver for sig

Danmark

Overlæge: - Det er fortrinsvis de unge og raske, vi har i respirator

Annonce