Annonce
Egtved

Kunst, kultur og sankthansbål i Firehøjeland

I er det så heldigt, at sankthansaften falder på samme søndag som Engelsholms Højskoles sommerudstillingsdag nummer to. Derfor har man en oplagt mulighed for at kombinere de to oplevelser og oven i købet klokken 16 lytte til forstander Jakob Bonderups fortællinger om Engelsholms fortid, nutid og fremtid. Arkivfoto: Christina Møgelvang Mosegaard
Alle borgere i Firehøjeland kan atter i år samles om fælles sankthansfest på Engelsholm. Denne gang er der også mulighed for at krydre dagen med at besøge højskolens årlige sommerudstilling og høre fortællinger om "rigets tilstand" ved forstander Jakob Bonderup.

Engelsholm: Søndag 23. juni kan borgere i Firehøjeland lade deres dag fylde med kunst, fortællinger, sankthansbål, gode sager fra grillen, båltale og ikke mindst samles om fællesskabet på egnen.

I år falder den årlige sankthansfejring sammen med den sidste åbningsdag ved Engelsholm Højskoles årlige sommerudstilling, og derfor er der en perfekt mulighed for at kombinere kunstneriske oplevelser med en fortælling om Engelsholms fortid, nutid og fremtid ved Jakob Bonderup. Herefter kan man slutte af med det årlige sankthansarrangement i slotshaven, hvor der kan købes aftensmad fra grillen, der kan høres båltale ved sognepræst fra Give Mie Faarkrog og lyttes til musik af nuværende og tidligere Engelsholm-elever.

Det er både Dagli'Brugsen i Nørup, Firehøje IF og Engelsholm Højskole, der inviterer denne dag.

- Alle aktører her på egnen er indstillet på at skabe oplevelser i fællesskab, når det giver mening for alle parter, lyder det fra Jakob Bonderup.

Hvis man ønsker at deltage ved Jakob Bonderups fortælling om "rigets tilstand" på Engelsholm, så kan man tilmelde sig på mail: engelsholm@engelsholm.dk eller ringe til højskolen.

Hele arrangementet starter klokken 16 og slutter omkring klokken 20.

Annonce
Sankthansbålet tændes atter en gang i slotshaven ved Engelsholm Højskole. I år vil båltalen være af sognepræst Mie Faarkrog. Arkivfoto: Henrik Reenberg
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Vejlenserne siger farvel til Albert: Tak for de unikke billeder. Dig glemmer vi aldrig

Annonce