Annonce
Billund

Kunstbulancen kommer ud at køre: Linda og Giuseppe kommer måske og ringer på hos dig

Teaterduo Giuseppe Bonifati og Linda Sugataghy, Det flyvende teater, har fundet sig til rette i Bilundcentret og tager snart på turné med deres ombyggede ambulance, Kunstbulancen. Pressefoto

Billund/Grindsted: Teaterduoen Giuseppe Bonifati og Linda Sugataghy, Det flyvende teater, er "på vingerne" med et lokalt samarbejde med folk i Grindsted-Billundområdet. Inden længe vil samarbejdet kunne ses i forbindelse med pilotprojektet "Lav Højde".

Projektet indebærer blandt andet, at de to teaterfolk går fra hus til hus i både Billund og Grindsted. Deres teater, som er et specielt flyselskab med instruktør/pilot og skuespillere/sangere i rollen som stewarder, vil også give flypassagerer i lufthavnen en særlig oplevelse ved at gøre dem til tilskuere - eller måske til aktive deltagere.

En anden nyhed fra det lille teater er, at det har fået økonomisk støtte fra International Visegrad Fund til projekt "EUmergency: Artbulance on the road". Kunstbulancen er den pink ombyggede ambulance, som af og til ses uden for Billuncentret. Teatertruppen tager i efteråret på turné i den i Polen, Tjekkiet, Slovakiet og Ungarn i samarbejde med internationale partnere der.

Annonce

Til sommer gælder det Trekantområdets Festuge, hvor Kunstbulancen kommer ud at køre i alle syv kommuner i Trekantområdet.

Kunstbulancen kommer snart ud at køre og bringer oplevelser og Det flyvende teater med. Pressefoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Smitten falder i Vejle Kommune: Men én befolkningsgruppe skiller sig stadig negativt ud

Annonce