Annonce
Kultur

Kunstskabet samler ind til børn på flugt

Elmann Larsen er en af de kunstnere, der har sponsoreret et maleri, der sælges til fordel for DRs landsinsdsamling i Vejle 1. februar. Privatfoto: Kunstskabet
En række lokale kunstnere donerer malerier, som kan købes på auktion. Overskuddet går til børn på flugt
Annonce

Børkop: Lørdag 1. februar sender DR direkte fra Vejle Musikteater. Udsendelsen er med fokus på den store Danmark Indsamling, der skal komme børn til gode. Børn fra mange steder i verden, der er på flugt grundet krig, forfølgelse, naturkatastrofer.

Kunstskabet bakker indsamlingen op, og det sker ved, at nogle af kunstforeningens medlemmer donerer et maleri, og de mange malerier kan så købes på en auktion.

- Når man byder, og får det endelige bud, så støtter man en rigtig god indsamling. Og oven i hatten, så får man fuld valuta for sin støtte. Et kunstværk, hvoraf der kun findes det ene eksemplar, lyder det fra Vibeke Hegelund, der er formand for Kunstskabet.

At Kunstskabet vælger at støtte på denne måde, giver god mening.

"Kunstskabet har den målsætning at styrke en aktiv medleven i kulturen - som lige her tolkes således: At støtte børn, der har brug for vores hænder – det er en del af Kunstskabets kultur."

Sådan står der på kunstskabets hjemmeside, og det er også her, sammen med Kunstskabets Facebookprofil, at man kan se malerierne samt byde på dem.

Prisen starter ved 100 kroner, men selvfølgelig meget gerne højere end det. Og hver gang der bydes over, skal det ske med minimum 50 kroner.

Man kan også fysisk se værkerne. De bliver udstillet i Markant frem til 1. februar.

Annonce
Annonce
Danmark

Opdateret onsdag: 558 nye smittede i Danmark

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Udskudt halprojekt passer idémand

Annonce