Annonce
Kultur

"Kurts Kor" synger julen ind på museet

Indgangen til "Julens herligheder" prydes i år af den ramme, der i en årrække sad omkring mandedøren på Give Kirke. På museet kan man gå ind til udstillingen frem til og med 5. januar. Foto: Børge Larsen
Søndag er sidste chance for at komme i "god, gammel julestemning" før juleaften. Og på lørdag kan det endda ske med glade toner og sange.
Annonce

Give: På Give-Egnens Museum er man meget tilfredse med det hidtidige forløb af "julehandelen".

Gæsterne er kommet til både det julesmykkede museum og udstillingen "Julens Herligheder" i en lind strøm siden juleaktiviteterne startede sidst i november.

På hverdage har der været travlt med rundvisninger af grupper med meget stor aldersspredning. Børnehaver, skoleklasser og plejehjem har lagt vejen forbi Donneruplundvej for at få en snert af julen, som den var og som mange ønsker, der fortsat kunne være.

Det gælder nok ikke mindst de besøgende fra alle egnens plejehjem. For beboerne har det ofte været som at træde ind i deres barndoms jul.

Men også i weekenderne har der været fyldt godt på museet. Her har derudover den gode udstilling, den gode stemning og det regnfulde vejr især været to ting, har trukket besøgende til.

Det er dels de mange muligheder, gæsterne har haft for selv at være med i aktiviteter og frembringe dekorationer, julegaver og så videre. Det er det, museet kalder levendegørelse af udstillingen.

Annonce

Julen ind og ud

Den mulighed er der også på lørdag. Her er der også mulighed for at prøve at spise sig gennem museets store kagekaffebord.

Formedelst 65 kroner kan man svælge i et utal af tørkager, formkager, lagkager, æblekager, småkager og klejner samt pebernødder ikke at forglemme.

På lørdag er der også mulighed for at høre "Kurts Kor" synge julen ind. Der plejer at være fyldt i Velkomsthallen, når Kurt Lundsfryd slår an og koret synger en pæn buket af julens sange og salmer. Koncerten begynder klokken 15.30.

Søndag er der ikke særlige aktiviteter, men man kan nyde udstillingerne og der er også tændt op i vaffelbageriet.

Men det er også sidste chance inden juleaften. Museet er lukket mandag 23. december. Der er også lukket juleaftensdag og 1. juledag.

Anden juledag er der åbent igen frem til og med søndag 29. december. Så er der lukket til og med første nytårsdag.

Udstillingen "Julens herligheder" kan ses frem til lukketid søndag 5. januar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smittetrykket ligger stabilt i Vejle: Det ser værre ud på den anden side af kommunegrænsen

Annonce