Annonce
Mærkedage

Kvalitetschef og fodboldformand fra Odder fylder rundt

Peter Lindberg Christensen. Pressefoto

Odder: Kvalitetschef i Arkitema Architects Peter Lindberg Christensen, Odder, fylder 60 år søndag 18. august.

Han blev uddannet bygningskonstruktør i Horsens i 1983, hvorefter han startede i Arkitema Architects, dengang Arkitektgruppen i Aarhus.

Dermed har han også tidligere i år kunne fejre 35 år i samme virksomhed, hvor han i dag er kvalitetschef.

Helt fra starten i 1984 har Peter Lindberg Christensen arbejdet med små og store projekter, hvor hans stærke kompetencer og systematiske natur er kommet i spil, oplyser firmaet.

Efter få år i virksomheden var han forundret over, at mange processer på tegnestuen ikke blev gjort på samme måde hver gang, og han fik derfor hurtigt ansvaret for at sætte mere system i tilgangen til opgaver, hvilket også ville gøre hverdagen nemmere for kollegerne.

Helt naturligt blev han derfor også sat i spidsen for at implementere det første nationale kvalitetssikringscirkulære for arkitekturvirksomheder i 1988 i Arkitema.

Hans mange års erfaring i kvalitetsstyring gjorde ham desuden til en af de bærende kræfter i udviklingen af Danske Arks Kvalitetssikringshåndbog i 2006-2008.

Peter Lindberg Christensen er en velkendt og vellidt person i hele Arkitema, hvor han er kendt for sin ordentlighed, grundighed og stabilitet, oplyser firmaet i en pressemeddelelse, hvor det også lyder om jubilaren, at han med en funktion, der ofte kræver kontrol og opfølgning, med sin positive facon formår at skabe gode resultater blandt kollegerne.

"Han er stærkt fagligt forankret og bliver så godt som aldrig fanget på det forkerte ben. Det gør også, at alle er trygge ved at arbejde sammen med ham, og man ved, at når han har sagt god for noget, så er der ingen tvivl om, at alt er som det skal være", skriver Arkitema.

Peter Lindberg Christensen har boet i Odder i hele sit liv. Han er gift med Lotte, og de har to voksne børn, Stine og Thomas.

I fritiden går fødselaren op i fodbold, i særdeleshed i barndomsklubben Odder IGF Fodbold, som han siden 1992 har været formand for. Selv spiller han på oldboys-holdet.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Hjulboltene var skruet af Toyota

Annonce