Annonce
Jelling

Kvart million kroner i forskel på den billigste og dyreste: Byggegrunde er sat til salg i Jellings ny bydel

De nye byggegrunde er beliggende på Asta Andersens Vej, der er opkaldt efter den tidligere boghandler Asta Andersen. Arkivfoto: Anders Kynde

Jelling: Efter at de offentlige byggegrunde langs Grangaard Allé er udsolgt, er Vejle Kommune nu klar til at sætte nye grunde til salg i Jelling.

De befinder sig i den anden ende af byen, nærmere bestemt på den nye udstykning ved Anesminde mellem Herningvej og Kollegievej.

I første omgang omgang er der sat otte grunde til salg på Asta Andersens Vej. De har en størrelse på mellem 974 og 1210 kvadratmeter og kan erhverves til priser fra 505.000 til 750.000 kroner.

Egentlig var det planen, at 11 grunde skulle stå klar, men tre af dem sættes først til salg senere, oplyser Vejle Kommune.

"Grundene nr. 2, 14 og 16 er midlertidig taget af hjemmesiden, grundet undersøgelse af deklaration om kloakanlæggets omfang på disse tre grunde. Grundene vil blive udbudt på et senere tidspunkt, men tidsplanen kendes endnu ikke," skriver kommunen på vejle.dk, hvor man kan læse mere om de enkelte byggegrunde

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Alarm 112

Kaffetørst førte til storbrand på Randbøl Hede: Se skaderne i videoen her

Annonce