Annonce
Erhverv

Overrasket borgmester vil have svar om Kvicklys enorme byggeprojekt: Er der virkelig behov for flere butikskvadratmeter?

Kvickly vil flytte fra Bryggen. Borgmester Jens Ejner Christensen (V) vil invitere NPV til møde for at få mere information. Foto: Palle Søderberg
Borgmester Jens Ejner Christensen (V) vil invitere NPV til møde. - Det er jo ikke ligefrem butikskvadratmeter, vi mangler, lyder det fra borgmesteren.

Vejle: - Min første tanke var, at det ser da spændende ud, og det giver anledning til, at jeg vil ringe til Schaumann (Jens, direktør i NPV der ejer Posthusgrunden, red.) og invitere ham til møde med økonomiudvalget, så vi kan spørge ind til projektet. Personligt vil jeg benytte lejligheden til at spørge ind til, om det ikke kunne være en idé at se på, om der virkelig er behov for så mange detailhandels-kvadratmeter. Det er jo ikke ligefrem mangel på butikskvadratmeter, der præger vores by.

Sådan lyder det fra Vejle-borgmester Jens Ejner Christensen (V) oven på nyheden om, at Kvickly i Vejle vil flytte til Gammelhavn.

Jens Ejner Christensen fortæller, at han først blev bekendt med planerne lørdag formiddag, da nyheden kom ud.

Annonce

Nyt for byrådet

- Det er nyt for mig og for byrådet. Kvickly bestemmer jo helt selv, hvor de vil ligge, og det er sikkert velovervejet, hvis de vil flytte, men som sagt vil jeg gerne spørge NPV, om de har tænkt på, at det kunne være en god idé at se på, om der virkelig er behov for så mange kvadratmeter til detailhandel i Vejle, fortæller Jens Ejner Christensen.

Nyheden om, at Kvickly vil flytte fra sin nuværende placering i Bryggen til Gammelhavn, blev lanceret på Kvickly Vejles Facebook-side fredag aften.

Vejle Amts Folkeblad følger sagen og forsøger at få en kommentar fra NPV, der står bag det storstilede byggeprojekt på Posthusgrunden, der blandt andet skal huse 33.000 kvadratmeter boliger og 29.000 kvadratmeter butikker.

Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Smæk for skillingerne: Bokselandskamp i Vejle

Annonce