Annoncørbetalt indhold

Kviklån – den hurtige vej til ekstra penge

PR-Foto Credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du havnet i en situation, hvor du har brug for lidt ekstra penge mellem hænderne? Måske til et udestående der ikke er blevet indfriet eller en uforudset regning. Det kan også være at garderoben trænger til en opgradering eller bilen skal skiftes ud med en lidt mere driftssikker model. Uanset hvad, så er der heldigvis flere forskellige måder, hvorpå du kan få råd til dette. Og dermed også flere forskellige måder hvorpå du kan få lidt ekstra luft i budgettet.

Lån hos bedste eller i banken?

Annonce

En af de mest gængse metoder at få flere penge på hånden er ved at låne dem. Det kan både være hos venner eller familie, men ønsker du ikke at stå i taknemmelighedsgæld til hverken onkel Anders eller din bedste veninden? Så kan du også vælge at gå den slagne gang ned i banken og spørge om et lån der. Her skal du som oftest gøre rede for hvad pengene til bruges til og er der tale om et lån til blot at forsøde tilværelsen med, er det ikke usandsynligt at du vil få et nej.

Undgå banken med et kviklån

Men du kan også vælge at låne pengene online. For eksempel som et såkaldt kviklån. På den måde behøver du ikke stå til regnskab overfor nogen omkring hvad pengene skal bruges til – og du kan tilmed klare det hele hjemme fra sofaen. Det tager kun ganske få minutter og bliver din låneansøgning godkendt har du typisk pengene i løbet af få timer. Nemmere bliver det næppe! Men hvilke krav stilles der egentlig til dig, som lånetager? Det kigger vi lidt nærmere på her.

Visse forudsætninger for et lån

Det er nemlig ikke alle og enhver der bare kan låne penge på deres glatte ansigt. Hverken i banken eller online. For der stilles som udgangspunkt visse krav til dig som låntager. Først og fremmest er der et krav til din alder. I hvert fald her i landet, hvor man skal være minimum 18 år for at kunne låne penge. Hos låneudbydere som kredit.nu skal du dog være fyldt 23, så tjek derfor altid de specifikke krav til det lån du har kig på. Og helst inden du endeligt vælger, hvilken udbyder du ønsker at låne penge hos.

Læs det med småt

Alder er ikke dog ikke det eneste krav. Du skal endvidere have bopæl i Danmark, for at kunne låne penge. Du skal også have en arbejdstilladelse – men du behøver ikke være i arbejde på det pågældende tidspunkt, hvor du ansøger om lånet. Det skal dog nævnes, at det er langt fra sikkert, at du bliver vurderet kreditværdig og kan låne, hvis du slet ingen indkomst har. Så sørg altid for at læse betingelserne grundigt igennem inden du ansøger og underskriver noget som helst.

Overvej altid behovet

Ud over at du helst skal have en eller anden form for indkomst, er der også et krav til at du ikke er registreret som dårlig betaler hverken i RKI eller i Debitor registret. Der er dog nogle låneudbydere der ser gennem fingre med netop denne del. Men overvej altid om det er en god idé at optage et lån, hvis du har meget gæld andre steder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.