Annonce
forside

Kvinde blev anholdt midt under thai-massage

En 38-årig kvinde blev anholdt på en thaimassage-klinik mandag i Vejle. Modelfoto: Colourbox

En 38-årig thailandsk kvinde uden dansk arbejdstilladelse blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør. Hun blev udvist omgående.

Vejle: Der lå en kunde på briksen, og en 38-årig thailandsk kvinde havde hænderne smurt ind i olie, da hun mandag blev anholdt i en massageklinik i Vejle.

Kvinden var rejst ind i Danmark som turist, men havde arbejdet som thaimassør på en lokal klinik siden slutningen af oktober uden arbejdstilladelse, og det blev opdaget, da politiet pludselig kom på besøg og anholdt kvinden.

- Kvinden har allerede vedtaget en bøde for det, men Udlændingestyrelsen har senere vurderet sagen og truffet en administrativ afgørelse om, at hun skulle udvises straks med indrejseforbud i to år, fortæller anklager Lone Petri, der mødte i det grundlovsforhør onsdag, hvor kvinden blev fremstillet.

Anklageren fortæller, at den klinik, som den thailandske kvinde arbejdede på, tilsyneladende ikke tilbød nogle former for seksuelle ydelser.

I grundlovsforhøret onsdag godkendte dommeren, at frihedsberøvelsen af kvinden skal opretholdes, indtil hun kan blive udvist af landet.

Anklageren fortæller, at det endnu er uvist, hvornår udvisningen kan blive effektueret, men at kvinden i retten gav udtryk for, at hun gerne ville hjem til Thailand så hurtigt som muligt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

De hjemløse og byens andre udsatte savner et værested om aftenen

Annonce