Annonce
forside

Kvinde blev påkørt i dødskryds: Bildøren måtte klippes af

Onsdag morgen skete der igen et uheld i krydset Jennumvej-Bredstenvej. Billledet er fra en dødsulykke i krydset i marts 2015. Arkivfoto: Benny F. Nielsen

Skibet: Morgenens uheld ved Skibet omkring klokken 6.30 skete formentlig, da en bilist kørte frem i krydset fra Jennumvej og overså en bil, der samtidig kom kørende på Bredstenvej.

Denne bil blev ramt i førersiden. Her sad en kvindelig bilist, som efter påkørslen klagede over smerter fra lænden og ned.

Det oplyser indsatsleder ved TrekantBrand Vejle, Bo Gøgsig.

- Kvinden var vågen og ikke umiddelbart alvorligt tilskadekommet. Men døren i førersiden var blevet ramt, derfor var vi nødt til at klippe den af, fortæller indsatslederen.

Uheldet skabte en del trafikale problemer i morgentrafikken på Bredstenvej, men omkring klokken 8 oplyste politiets vagtchef Jesper Duus, at der var ryddet op på stedet.

Fungerende vicepolitiinspektør Mikkel Ross fra Patruljecenter Midt bekræfter, at der er tale om et vigepligtsuheld.

Krydset Jennumvej/Bredstenvej tæt på Skibet Kirke har fået tilnavnet dødskrydset, fordi det to gange har været hjemsted for ulykker med dødelig udgang i henholdsvis 2013 og 2015. Foruden dødsulykkerne er der flere gange sket mindre alvorlige uheld i det "skæve" kryds, der også omfatter Skibetvej. Frygten for flere alvorlige ulykker fik i 2016 Vejdirektoratet og Vejle Kommune til at beslutte, at der skal installeres lysregulering i krydset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Den ene gravede have - den anden ligger syg og har lånt krykker: Vandrekammerater tager ny udfordring næste år

Alarm 112 For abonnenter

87-årig døde ved brand i ældrebolig: Der var hverken røgalarm eller sprinkler i lejligheden

Annonce