Annonce
112

Kvinde overfaldet på Middelfart Station

Fyns Politi har fået anmeldelse om et overfald og adskillige indbrud i Middelfart i weekenden. Arkivfoto: Michael Bager
32-årige kvinde fik frarøvet sin taske efter overfald om aftenen på perronen.
Annonce

Middelfart: En 32-årig kvinde fra Middelfart blev fredag aften klokken 21 overfaldet af to unge mænd på Middelfart Station ved spor 4. Politiet oplyser, at gerningsmændene skubbede kvinden og stjal hendes taske, hvorefter de løb ad perronen i østlig retning. Kvinden beskriver gerningsmændene som værende mænd på 14-20 år, 165-170 centimeter høje og iført mørke hættetrøjer.

Kvinden fandt efterfølgende tasken på Østre Skole ved et skur og nogle grantræer.

Annonce

Travl weekend

Af Fyns Politis døgnrapport fremgår det, at ordensmagten har haft meget og andet at se til i weekenden. Indbrudsbrudstyve har lørdag været på spil i en privat villa i Vejrøvænget. Efter at have brudt et vindue op er tyvene forsvundet med en IPad, en Samsung 6 Edge mobiltelefon, et Samsung Smart watch og en Huawei mobiltelefon. Lørdag aften gik det ud over en villa i Mandøvænget. Her skaffede tyvene sig adgang ved at bryde et vindue til soveværelset op, de gennemrodede efterfølgende hele huset, dog uden at stjæle noget.

Fra en villa på Kålsbjergvej ikke langt derfra er der i samme tidsrum stjålet smykker ved at bryde en terrassedør op.

Natten mellem lørdag og søndag har der været indbrud i en villa på Anholtvej. Tyvene er kommet ind gennem et toiletvindue. Efter at have gennemrodet hele huset er tyvene forsvundet med et ur, routere, fire bærbare computere, en hindu-statue, spiritusflasker, forskellige smykker, kontanter og en projektor. En turkis-farvet VW Caddy har ligeledes natten mellem lørdag og søndag været udsat for indbrud. Fordøren er brudt op, hvorefter bilens radio og cd-afspiller er blevet stjålet.

Søndag aften gik det ud over en VW Golf, som brød i brand på parkeringspladsen ved Lillebæltshallerne i Middelfart. Vidner havde set fyrværkeri omkring bilen kort tid før branden, fremgår det af døgnrapporten.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce