Annonce
Trekantområdet

Kvinde så mand springe ud fra Den Ny Lillebæltsbro: 57-årig fra Middelfart savnes

Stor redningsaktion på Lillebælt mandag.  Foto: Rasmus Henriksen
Storstilet eftersøgning med dykkere og helikopter mandag måtte indstilles. Manden er ikke fundet.
Annonce

Fredericia/Middelfart: Det formodes, at en 57-årig mand fra Middelfart på tragisk vis mistede livet mandag efter et spring fra Den Ny Lillebæltsbro.

Klokken 13.35 fik Sydøstjyllands Politi melding om, at en bagvedkørende kvinde havde set en bil standse på broen, hvorefter en mand steg ud, kravlede over hegnet og hoppede.

Det oplyser politikommissær, Nicolaj Rasmussen, til Fredericia Dagblad tirsdag morgen. Den Ny Lillebæltsbro har en maksimal gennemsejlingshøjde på 44 meter. Vejret var ustadigt, og bæltet præget af stærk sydgående strøm.

- Vi havde dykkere ude og en helikopter på stedet, fortæller Nicolaj Rasmussen.

Har du brug for hjælp?

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen, der ikke selv er selvmordstruede. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker, og du kan gøre det anonymt.

  • Du kan kontakte Livslinien på 70 20 12 01 alle dage mellem klokken 11.00 og 5.00, og du kan chatte med Livslinjen på Livslinien.dk.
  • Du kan også kontakte Landsforeningen mod Spiseforstyrrelser og Selvskade på 70 10 18 18 mandag fra klokken 09.00 til 19.00 og tirsdag til torsdag fra klokken 16.00 til 19.00 eller besøge foreningens hjemmeside på Lmsos.dk, hvor der er mulighed for chat og aftaler.

På land ventede politi, brandvæsen, ambulance og akutlæge.

Annonce

Pårørende underrettet

Da Fredericia Dagblad ankom til stedet kort efter klokken 14, kunne avisens udsendte konstatere, at en bil, der stod parkeret i nødsporet i retning mod Fyn fra Jylland, holdt med havariblink på. To skiltevogne sørgede for at afskærme bilen.


I bilen fandt vi et kørekort, og vi har en kraftig formodning om, at det tilhører den mand, der blev set springe ud,

Sydøstjyllands Politi


Eftersøgningen bar dog ikke frugt og måtte indstilles cirka klokken 17. Det er uvist, om den genoptages tirsdag.

- I bilen fandt vi et kørekort, og vi har en en kraftig formodning om, at det tilhører den mand, der blev set springe ud, oplyser politikommissæren.

De pårørende er underrettet.

Det er uvist, om eftersøgningen fortsætter tirsdag. Foto: Kathrine Jensen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VEJLE For abonnenter

Totalt kaos på plejehjemmet: Mens deres 94-årige mor lå for døden, måtte Lone og Hanne hjælpe med at gøre rent og lave mad til hele afdelingen

Erhverv

Julefrokosten blev corona-aflyst: Personaleforening sender 160 medlemmer på restaurant i stedet

Annonce