Annonce
Billund

Læge vaccinerede egne medarbejdere før plejehjemsbeboere: - Jeg havde regnet med, at der var dråber nok

I Grindsted endte to beboere med ikke at få en vaccine, fordi lægen havde vaccineret sig selv og sit personale først. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Læge Martin Andersen beklager til Berlingske, at to beboere på Mødestedet i Grindsted ikke kunne blive vaccineret, fordi han selv og hans personale blev vaccineret først.
Annonce

Grindsted: Læge Martin Andersen fra Grindsted får ifølge Berlingske kritik fra både lægerne organisation, PLO, og Region Syddanmark for at have vaccineret sig selv og sit personale først, hvilket førte til, at der ikke var vacciner nok til de sidste to plejehjemsbeboere på Mødestedet i Grindsted.

Til Berlingske fortæller han, at han gik i gang med at vaccinere eget personale, mens han ventede på at kunne komme i gang med beboerne.

- Men jeg havde regnet med, at der var dråber nok. Det var der ikke, og derfor vil jeg gerne beklage forløbet, siger han til Berlingske.

Avisen har også spurgt ham, om han har ladt sårbare mennesker i stikken:

- Det gør man aldrig bevidst, og det har jeg aldrig gjort. Jeg har udnyttet tiden, og den sparsomme vaccine slog ikke til. Sådan ser jeg det, men det er beklageligt, for jeg ville gerne have vaccineret alle beboere.


Jeg har udnyttet tiden, og den sparsomme vaccine slog ikke til. Sådan ser jeg det.

Læge Martin Andersen til Berlingske
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle

Se de nyeste corona-tal for Vejle her: Smittetallet stiger stadig - godt hjulpet på vej af B117

Give

Millionarv sender klokkespil til Give

Annonce