Annonce
Vejle

Lægehus bliver til sundhedshus

Den nye satellit hos Lægehuset Søndergade 50 bemander FysioDanmark med de to fysioterapeuter, 27-årige Torben Sorgenfrei (til venstre) og 39-årige Nis Lak Lindeneg. Privatfoto
FysioDanmark har åbnet satellitklinik i Lægehuset Søndergade 50, hvor lægehuset bliver et sundhedshus med læger, fysioterapeuter, jordemoder og sygeplejersker samlet under ét tag.

Vejle: Sundhedshuse er et af omdrejningspunkterne i regeringens nye sundhedsudspil, der kun gennemføres, hvis blå blok bevarer regeringsmagten efter det forestående valg.

Men i Vejle kan man allerede opleve et privat sundhedshus, hvis man lægger vejen forbi Lægehuset Søndergade 50.

Her har det lokale fysioterapi-center FysioDanmark netop åbnet en fastbemandet satellitklinik, og med det nye samarbejde bliver lægehuset til et sundhedshus med læger, fysioterapeuter, jordemoder og sygeplejersker samlet under ét tag.

Målet er at gøre det lettere og hurtigere for patienterne af få den rette diagnose og rigtige behandling.

- Vi glæder os til samarbejdet med FysioDanmark Vejle og til at samle flere faglige kompetencer dør om dør. Med et tættere samarbejde mellem fysioterapeuter og læger får vi en bedre udnyttelse af fagligheden i sundhedssystemet. Vores patienter oplever, at de hurtigere får stillet den rette diagnose og kommer i den rigtige behandling, siger Thomas Helt i en pressemeddelelse.

Han er bestyrelsesformand i Alles Lægehus A/S, som driver Lægehuset Søndergade 50 i samarbejde med læge Peder Ahnfeldt-Mollerup

Vores patienter oplever, at de hurtigere får stillet den rette diagnose og kommer i den rigtige behandling.

Thomas Helt, bestyrelsesformand i Alles Lægehus A/S

Skader og traumer

I FysioDanmarks nye satellitklinik vil patienterne fast møde fysioterapeuterne Nis Lak Lindeneg og Torben Sorgenfrei, der ser frem til den daglige sparring og det tværfaglige samarbejde.

27-årige Torben Sorgenfrei er uddannet fysioterapeut og har taget en eksamen i sportsfysioterapi, mens 39-årige Nis Lak Lindeneg er uddannet fysioterapeut og i gang med en diplomuddannelse inden for håndtering af kroniske smerter.

- Torben har særlige kompetencer inden for idrætsrelaterede skader og traumer, og jeg har en baggrund inden for langvarige smerteproblematikker. Det betyder, at vi supplerer hinanden godt og dækker et bredt felt af behandlinger, siger Nis Lak Lindeneg.

Har overtaget fitness

På FysioDanmarks hjemmebane i Sjællandsgade sker der også forandringer i den bygning, der består af både fysioterapi og et fitnesscenter. Indehaver Kristoffer Dalsgaard har i nogle år bortforpagtet fitnessdelen, men han har nu igen overtaget driften af træningscenteret.

Det får betydning for medlemmerne, for indehaveren ønsker at modernisere centret, som får nye cardiomaskiner og et forbedre fritræningsområde hen over foråret, mens centerets øvrige indretning ændres i løbet af sensommeren.

- Vi får nye, virkelig lækre og brugervenlige cirkel-træningsmaskiner med den nyeste teknologi, som gør det super let og sjovt at træne. Vores medlemmer kan godt glæde sig til at prøve de nye maskiner, som i øvrigt kun findes få steder i hele landet på nuværende tidspunkt, siger Kristoffer Dalsgaard, der nu også indfører deltidsmedlemskaber i centret.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Annonce