Annonce
Jelling

Lægeklinik på landet er lukket

Den erfarne læge Aage Brandt er gået på pension. Dette billede er fra 2004. Arkivfoto
Ægteparret Karen og Aage Brandt er gået på pension og har lukket Brandts Klinik på Gammel Viborgvej lidt uden for Mølvang.

Mølvang: Den mangeårige speciallæge Aage Brandt og hustruen Karen, der er uddannet zoneterapeut, har valgt at lukke Brandts Klinik per 1. januar 2020.

Årsagen er, at ægteparret er gået på pension. Det oplyser Karen og Aage Brandt i en annonce, som de har indrykket i Jelling Ugeavis i denne uge.

"Brandts Klinik er lukket pr. 1. januar 2020, da vi er gået på pension, efter et langt og dejligt arbejdsliv. Tak til de mange patienter, der har besøgt vores private lægeklinik - vi kommer til at savne jer. I ønskes alle et godt helbred, og et godt nytår," står der i annoncen.

Annonce

Læge og børnebogsforfatter

Aage Brandt, der er årgang 1944 fra Lyngbo, havde almen lægepraksis i Jelling fra 1976 til 2002. Herefter var han ansat som vagtlæge i amtets lægevagtordning, mens han samtidig åbnede op for modtagelse af patienter i privat regi i sin hjemmekonsultation på Gammel Viborgvej uden for Mølvang.

"Jeg vil her hovedsagelig beskæftige mig med akupunkturbehandling og manuel behandling, samt lægelig rådgivning. Ændringen af min tilværelse er naturligvis dels baseret på et ønske om at skrue arbejdstempoet ned i takt med min stigende alder - nu 58 - men også et ønske om at kunne få mere tid til at koncentrere mig om en del af lægegerningen, som jeg har fattet interesse for, og mere tid til den enkelte patient," sagde Aage Brandt i 2002 til Vejle Amts Folkeblad.

Udover lægegerningen brugte Aage Brandt i en årrække en del tid som forfatter. Han har skrevet alt fra børne- og ungdomsromaner til sangtekster, faglitteratur, skuespil og lyrik. I 2004 modtog han Jelling Kommunes kulturpris.

"Jeg begyndte at skrive, da vores børn, Sidse og Jonas, var små. Jeg digtede historier for dem og valgte at skrive historierne ned. Og efterhånden som børnene blev ældre og deres univers ændrede sig, ændrede mine bøger sig også," fortalte han.

Avisen har været i kontakt med Karen og Aage Brandt, som ikke har yderligere kommentarer til denne artikel.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

24-årig mand dræbt af skud: Otte personer anholdt

Annonce