x
Annonce
Læserbrev

Lægevalg: Trygheden er det vigtigste

Læserbrev: Efter at have været ”kunde” hos læge Mogens Frost i langt over 40 år, skulle jeg flytte lægehus, da han gik på pension. Det var ærgerligt, for han kendte til ens helbred og kunne mærke, hvis man var bekymret, når man trådte ind af døren.

Efter en del søgen kunne jeg se, at det var umuligt at finde en ny læge i Grindsted, så det var, sagt på godt jysk ”rigtigt træls”.

En dag hørte jeg så, at der kom en ny klinik i Skolegade, Falcks Lægehus. Inden de åbnede, fik vi så at vide, at det var et midlertidigt lægehus. Man kunne ikke forvente at blive behandlet af den samme læge hver gang, men de ville have højst to-tre forskellige læger, så man ikke fik en ny hver gang. Det var ok men mig, så jeg endte med at vælge dem. Det blev senere til Alles Lægehus. Men stadig ifølge Region Syddanmark et midlertidigt lægehus.

Kort efter åbningen måtte jeg en tur derned. Jeg blev kikket på af en sygeplejerske, som hentede en læge. Han havde travlt med en anden patient, men tilså mig samtidig, og jeg fik ordnet det, jeg var kommet for.

Jeg er en ældre dame, og jeg måtte derned igen kort efter. Ny læge. Og sådan gik det flere gange. Efter fire måneder havde jeg hilst på fem forskellige læger, og hver gang skulle jeg begynde med at fortælle min sygehistorie forfra. Det var rigtigt irriterende og, synes jeg, utrygt. Sygeplejerskerne var søde og hjælpsomme, og beklagede.

Jeg hørte senere, at der måske kom et nyt lægehus, og det endte så ud i Central Lægepraksis. Jeg flyttede straks derned og er meget glad for at komme der.

Når man har brug for sin læge rimeligt tit, er det dejligt, at det er den samme læge, man skal ind til, for de kender sygehistorien, og jeg føler mig mere tryg. Trygheden er det vigtigste for mig.

Læserbrev om læger i Grindsted. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Vand fosser ud på Jennumvej

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Vejle

Det tegner foreløbigt godt: Vejle Sygehus bidrager til dansk corona-lyntest

Annonce