Annonce
Alarm 112

Længere åbningstider hos politiet

Snart bliver det lidt lettere at mødes med politiet, da der kommer en ny nærpolitistation i Brande og åbningstiderne i Ikast øges. Arkivfoto: Michael Bager
Flere politi-timer i Ikast og en kommende nærpolitistation i Artium i Brande.

Ikast/Brande: Fra den 17. juni udvides åbningstiderne på nærpolitistationen i Ikast. Derudover flytter en række opgaver og medarbejdere fast til lokalerne på rådhuset, der er blevet udvidet til formålet.

Midt- og Vestjyllands Politi har i samarbejde med Ikast-Brande Kommune de seneste måneder arbejdet på at udvide politiets faciliteter på rådhuset i Ikast, så nærpolitistationen får længere åbningstider for borgerhenvendelser - og stationen får også flere betjente tilknyttet. Og netop torsdag den 17. juni slås dørene op til de nye faciliteter.

- Vi ser frem til at kunne byde velkommen til endnu flere borgere på vores nærpolitistation i Ikast, når vi fra den 17. juni udvider åbningstiderne. Ud over åbningstiderne udvider vi også antallet af betjente, der har deres daglige gang i og omkring Ikast, så dialogen med og relationen til borgerne styrkes, siger politidirektør Helle Kyndesen.

Annonce

De nye åbningstider bliver fra klokken 8 til 14 både mandage og tirsdag samt klokken 10 til 17 torsdage.

Indtil 17. juni er åbningstiderne mandage fra kl. 10 til 12 og torsdage fra 10 til 17, så der kommer en hel del flere timer på i Ikast.

Politi i Artium

Mere lokalt kommer der også faste åbningstider på en ny nærpolitistation i Brande, når det nye kulturhus Artium i Brande står færdigt efter sommerferien.

Midt- og Vestjyllands Politi vil få en fast ugentlig åbningstid i Artium, hvor borgerne har mulighed for personligt at foretage anmeldelser og få råd og vejledning.

I skrivende stund er der ikke sat nærmere tidspunkter på åbningstiderne i den kommende nærpolitistation i Artium.

Midt- og Vestjyllands Politi har syv døgnbemandede lokalstationer som dækker hele politikredsen med patruljering, og det er i byerne Herning, Holstebro, Thisted, Viborg, Skive, Silkeborg og Ringkøbing.

Derudover er der fem nærpolitistationer i Ikast, Lemvig, Skjern, Struer og Nykøbing Mors, en "satellit" (nemlig den kommende station i Artium i Brande) og en landbetjent i Nørre Snede.

I Nørre Snede holder landbetjent Viggo Nielsen til, og han har ugentlige faste træffetider tirsdage fra kl. 10 til 12 og torsdage fra kl 15 til 17. Derudover kan han træffes på mobil og mail.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Sport For abonnenter

Kommentar: Der er ingen vej udenom - Uefa eller Hjulmand taler usandt

Alarm 112 For abonnenter

44-årig mand tiltalt i grov sag om voldtægt af børn under 12 år

Alarm 112

Nej, den flinke mand var ikke fra politiet: Nyt forsøg på at narre penge fra folk

Annonce