Annonce
Egtved

Længeventede grunde i Bredsten er nu til salg

Grundene ved Herman Bangs Vej har en rigtig god placering tæt på indkøb og skole og alligevel med udsigt til grønne arealer, mener ejendomsmægler Jakob Viborg Iversen. Den første grund er solgt, og der ligger købskontrakt klar på grund nummer to, så inden længe begynder de første huse at blive bygget. Foto: RealMæglerne
Mellem jul og nytår blev de første af i alt 14 parcelhusgrunde ved Bredsten udbudt til salg. Den første grund er allerede solgt, og grundsalg nummer to er tæt på at være en realitet.
Annonce

Bredsten: De har ventet og ventet i Bredsten. Ventet på nye byggegrunde, så der atter kan komme gang i byudviklingen.

Nu kan man omsider få fingre i en byggegrund på det, der er kommet til at hedde Herman Bangs Vej - opkaldt efter endnu en af de store danske forfatter i lighed med blandt andet Steen Blicher Vej, Jeppe Åkjær Vej og Thit Jensen Vej, der allerede findes i Bredsten. Det drejer sig om den del af området, der er udstykket som 14 parcelhusgrunde, der nu er til salg via RealMæglerne.

- De første blev sat til mellem jul og nytår. Til trods for det, og til trods for at de kun har været udbudt i godt en uges tid, så har der allerede været stor efterspørgsel. Vi kan tydeligt mærke, at det er noget, man har ventet længe på i Bredsten, fortæller Jakob Viborg Iversen, indehaver af RealMæglerne i Vejle, Jelling og Fredericia.

De 14 grunde

Ved Herman Bangs Vej er der i alt 14 parcelhusgrunde klar til salg.

Grundenes størrelser ligger mellem 794 og 1199 kvadratmeter.

Priserne ligger fra 650.000 kroner for den billigste til 900.000 kroner til de to dyreste.

Grundene er udbudt ved RealMæglerne.

Annonce

Første grund allerede solgt

Faktisk er den første grund på Herman Bangs Vej allerede solgt, og en købsaftale venter på at blive underskrevet på endnu en grund.

- Det tegner rigtig godt, og jeg har helt sikkert store forventninger til salget af de øvrige grunde baseret på den store interesse, der allerede har været, siger mægleren.

Indtil videre er det primært Bredsten-borgere, der har henvendt sig til ejendomsmægleren, og den solgte grund er netop også solgt til en borger, der i forvejen bor i byen.

- Inden for kort tid bliver der sat skilte op, og så kommer grundene på markedet. Og så er jeg sikker på, at grundene nok skal vække interesse hos folk fra eksempelvis Vejle, Billund eller andre steder. Mange bliver overraskede over, hvor meget de kan få for pengene her i Bredsten set i forhold til, at byen kun ligger 10 minutters kørsel fra Vejle centrum, forklarer Jakob Viborg Iversen.

Annonce

Uvist hvornår rækkehuse kommer

Foruden de 14 parcelhusgrunde, som Jensen Ejendomsinvest ApS, sælger, skal der på et område, der er tilhører et andet ejendomsinvesteringsselskab, opføres 26 rækkehuse eller såkaldte tæt-lav-boliger ud mod Steen Blicher Vej. Ifølge planchef ved Vejle Koommune Lars Buksti mangler blot de sidste tilladelser, før investoren kan sætte gang i byggeriet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Sagen om Sofie er ikke enkeltstående: Flere handicappede har lidt eller er døde i bad uden opsyn

Vejle

Trods påbud og dødsfald: - Jeg har tillid til både personale og ledelse, når jeg taler med avisen

Annonce