Annoncørbetalt indhold

Lær de omtalte kryptovaluta at kende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Du har sikkert hørt om bitcoin og kryptovaluta. De senere år har disse digitale valutaer været på alles læber, hvor de er blevet polemisk diskuteret i stor stil. Men hvad handler det hele egentlig om? Bliv klogere på de omtalte kryptovaluta her. 


Annonce

I dag eksisterer der mere end 5000 forskellige slags kryptovaluta. Den største og meste kendte af dem er bitcoin. Én bitcoin er i skrivende stund tæt på at være 370.000 danske kroner værd. Mange almindelige mennesker er begyndt at investere i bitcoin og andre kryptovaluta, der i de senere år har oplevet stor popularitet.

Det hele startede med en idé om at lave kryptografiske netværk som almindelige mennesker kunne bruge. Ud fra ideen om privatliv online udsprang altså ideen om digital valuta, der kan beskytte en på nettet. Siden da er der altså kommet flere og flere til, en udvikling, der kun er fortsat i stor stil. For nylig fik Sønderjylland sågar sin egen kryptovaluta.


Nye typer kommer til

Efterfølgende har disse digitale valutaer udvidet sig i flere retninger. I 2015 kom Ethereum på banen. Ethereum er faktisk mere en platform for andre kryptovaluta-projekter end en egentlig valuta. Det er en kryptovaluta, som er en platform for decentraliserede apps og kontrakter. Efterfølgende er der kommet flere andre populære kryptovaluta-projektplatforme på banen, men Ethereum er stadig den største.

Der er hele tiden nye typer kryptovaluta, der fungerer på forskellige måder, og kan noget forskelligt. Det er blandt andet privacy coins and supply chain kryptovalutaer. For nylig er der også kommet noget spændende til, nemlig stable coins. Det er en valuta, hvis værdi er bundet op på værdien af en anden valuta. Det kunne være danske kroner for eksempel. Det er så oplagt for at tilbyde noget andet end de meget fluktuerende kurser, der ofte definerer kryptovaluta.


At investere i kryptovaluta

Det er altså klart, at der er mange måder at forstå kryptovaluta. Det er nemlig ikke så simpelt igen. Samtidig er det heller ikke raketvidenskab, der bør skræmme den almindelige investor væk. Der er nemlig utroligt mange muligheder ved at investere i kryptovaluta, hvis man altså forstår, hvad man har med at gøre. Læs meget mere og køb kryptovaluta på https://cryptomeister.com/dk/

Hvis man overvejer at investere i kryptovaluta, skal man altså sørge for at sætte sig godt ind i sagerne ved at lave grundig research. Der er nemlig mange forskellige slags at vælge mellem, og man skal gøre sig klart, at langt de fleste kryptovaluta ikke holder synderligt længe. Der kan være store prisudsving i kryptovaluta, så man skal sørge for at nøjes med at investere penge, som man ikke kommer til at mangle, hvis man skulle miste dem.


Afmystificering af kryptovaluta

Det virker alt i alt, som om kryptovaluta er på vej imod en afmystificering. I flere år har der været stor skepsis på grund af de umiddelbare faldgruber ved kryptovaluta. Nu lader det til, at flere virksomheder og almindelige mennesker ser potentialet i digitale værdier og i høj grad i teknologien bag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.