Annoncørbetalt indhold

Lær et nyt håndværk med nyt dansk online koncept

Dette indhold er sponsoreret

Selvom sommeren mere eller mindre er over os, og det måske ikke ligefrem er de indendørs sysler der står som nummer et på de flestes to-do liste, så oplever et nyt dansk website i disse dage en stor efterspørgsel på deres koncept.

Online hobby-kurser på dansk

Siden hedder WeTeach.dk og udbyder onlinekurser i forskellige håndværk og hobbyfag. Kurserne er videokurser, hvor underviseren viser og forklarer de forskellige teknikker indenfor faget. Du kan eksempelvis på WeTeach.dk lære at hækle enten på den traditionelle måde eller ”på tunesisk”. Derudover findes der kurser indenfor strik, maleri, tegning, syning, fotografi, Photoshop mm. Siden er portal for onlinekurser, og de beskriver selv siden som ”Online hobby-kurser på dansk”. Det smarte ved WeTeach.dk er, at du kan tage kurserne hvor du vil og hvornår du vil, da videokurserne er optaget på forhånd. Du skal ikke møde op sammen med en gruppe andre kursister og modtage undervisning sammen med dem. Du kan i stedet sidde hjemme (eller på terrassen) og tage et kursus i det tempo der passer dig. WeTeach.dk gør således op med den traditionelle kursusform, hvor du møder op en eftermiddag eller aftenen for at modtage undervisning. Iværksætterne bag WeTeach.dk har set, at denne model langt fra passer til alle, specielt hvis man har job, børn og mange andre ting der skal passes i hverdagen. Her er et onlinekursus meget mere bekvæmmeligt, og i mange tilfælde også langt billigere, da underviseren ikke behøver at møde fysisk op for at undervise.

Det er muligt at stille spørgsmål til underviseren på det kursus man tager. Du kan desuden uploade billeder af dit arbejde, hvis gerne vil have lidt feedback fra underviseren på det du har lavet eller hvis du er gået i stå.

Underviserne på WeTeach.dk er alle professionelle undervisere, som også har en vis tilstedeværelse online. F.eks. er det Danmarks mest populære youtuber indenfor hækling der står bag hæklekurset, mens både foredragsholdere og andre eksperter står for de øvrige kurser. Du kan altså trygt regne med at du undervisning fra de bedste af de bedste indenfor de forskellige fag. Lige pt. finder du 8 forskellige kurser på siden, men der vil i fremtiden komme flere til. F.eks. har vi fået at vide at der både er et kursus i blomsterbinding, et kursus i hæklede dyr, et kursus i maleri med Powertex og sågar et hundetræningskursus på vej!

Kunne du selv tænke dig at blive underviser?

På WeTeach.dk kan alle blive undervisere, hvis de har et fag de brænder for og de har erfaring med at formidle det (gerne via video). På WeTeach.dk fungerer det på den måde, at underviserne selv modtager en del af omsætning på deres kurser. På den måde kan du som underviser have et kursus på WeTeach.dk som en bi-indtægt ved siden af dit normale arbejde.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.