Annonce
Fredericia

Læser I med, kvinder? Lingerikæde åbner butik i gågaden

Efter planen åbner Anne-Mette Itzke (t.h.) Wunderwear Fredericia 1. november, når hun slår dørene op i Gothersgade 4. Lingerikæden tæller i øjeblikket 34 butikker. Blandt nabokommunerne har kæden butikker i Vejle og Middelfart. Fotos: Lars Saugbjerg og privatfoto. Collage: Gustav Roesbjerg Mygind
1. november åbner butikskæden Wunderwear i Fredericia. Bag butikken er lokal kvinde med mange års erfaring fra byens handelsliv. Hun glæder sig til, at der nu kommer et endnu større udvalg i undertøj til kvinder.

Fredericia: Det begyndte med en tanke under coronanedlukningen tidligere på året, hvor Anne-Mette Itzke snakkede sammen med sin mand Ole Itzke om at åbne en butik.

Selv kender Anne-Mette Itzke det lokale handelsliv glimrende gennem 20 år hos Matas og senest 12 år i den lokale tøjbranche. Det er dog en anden branche hun nu kaster sig over.

- Vi synes, der er et hul i undertøjsmarkedet i Fredericia. Når man kigger på omkringliggende byer, er der op til flere undertøjsbutikker, men her i byen er kun én. Derfor ser vi et stort potentiale, siger den 54-årige handelskvinde fra Østerby.

Annonce

Hun tog fat i lingerikæden Wunderwear for at forhøre om muligheden for at blive en del af den frivillige kæde, der i dag har 34 butikker rundt i landet. Herfra var der opbakning til projektet, som sidenhen er begyndt at tage form.

Fordele i kæde

15. oktober overtager Anne-Mette Itzke lokalerne i Gothersgade 4, hvor Havanna Shoes i dag holder til. En halv måned senere - 1. november - skal butikken efter planen være klar til første åbningsdag.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er med sommerfugle i maven og en stor ydmyghed, at vi ser frem til åbningen. Det bliver helt vildt spændende, siger Anne-Mette Itzke.

Hun ser store fordele i at blive en del af Wunderwear-kæden, der foruden Fredericia snart åbner i Aars.

- Det at blive en del af en kæde giver en tryghed for forbrugerne. Når de køber en gave hos os, kan den byttes i kædens andre butikker rundt i landet, forklarer Anne-Mette Itzke.

Annonce

Vil det lokale handelsliv

Hun er så småt gået i gang med forberedelserne til den kommende butik, hvor kontakt til leverandører af blandt andet lingeri, nattøj, badetøj og strømper. Det er nemlig op til den enkelte butik at vælge sortimentet i den enkelte butik.

Vi vil rigtig gerne det lokale handelsliv, og jo flere butikker, vi er, desto mere styrker vi den samlede handel i byen.

Anne-Mette Itzke, indehaver Wunderwear Fredericia

Selv glæder Anne-Mette Iztke da også til at komme i gang og at tilbyde det lokale handelsliv et endnu større udvalg, når det kommer til lingeri.

- Vi vil rigtig gerne det lokale handelsliv, og jo flere butikker vi er, desto mere styrker vi den samlede handel i byen, siger hun med entusiasme i stemmen.

Den signalerer mest af alt, at det meget gerne må blive 1. november snart.

Annonce
Billund For abonnenter

56-årige Mona drøner rundt i byen på el-scooter: Nu samler hun ind til afghanske flygtninge i Jelling

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Fredagens coronatal: 324 nye smittede

Annonce
Annonce
Annonce
VEJLE

Mistænkelig lugt lukker kirke: 'Det er et utroligt ubehageligt rum at være i, og man kan smage et eller andet'

Navne For abonnenter

- Jeg har oplevet at blive slået ned bagfra, fordi jeg ser ud, som jeg gør: Mød Ravn i serien 'Mennesker'

Hedensted

Mysterium om cykelbjerg opklaret: Derfor lå stor bunke cykler i skovkanten ved rasteplads

VEJLE

Munkebjerg er ramt af flokvandring: Tvunget til at smække døren i for flere spisende gæster

VEJLE

Lyt: Det var ikke en drengedrøm, men det blev pludselig hans levevej - Daniel McBurnie tilegner Lysts Michelin-stjerne til én særlig person

Navne For abonnenter

Dorthe mistede sin 17-årige 'Fredemus', da han blev ramt af to biler og døde på stedet: Han vil altid have en særlig plads i mit hjerte

Fredericia

Tidligere bankmand vender hjem: Vil spare de lokale for penge med uvildig, økonomisk rådgivning

Trafik og politi

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Vejle Boldklub For abonnenter

VB møder Viborg: Derfor er det kampen, VB skal vinde og slet ikke tåler at tabe

Kultur

Se video med ældgammel elbil: 108 år gammel elbil havde vanvittig rækkevidde

Navne For abonnenter

Louis Bülow fortæller om sine minder: Fra en svunden tid - og dem, jeg savner

Alarm 112 For abonnenter

Kvinde dømt for vanrøgt af 25 heste: Dyrene var indsmurt i gødning og havde øjnene fulde af udflåd

Vejle

De ældres formand går af efter valgballade: 'Det er noget skrammelværk, og jeg er rigtig ked af, at det har udviklet sig på den måde'

Annonce