Annonce
Billund

Læserne bakker Lars Hansen op

Der er stor opbakning fra læserne til Lars Hansen (th.). Her ses han i snak med Ole Marcussen fra Borgerlisten. Arkivfoto
Der er kommet mange reaktioner på Facebook på historien om, at Venstre vil smide Lars Hansen ud af partiet. Læserne bakker Lars Hansen op.
Annonce

Billund Kommune: Det er muligt, at Lars Hansen har mistet opbakningen i sit parti Venstre, men blandt JydskeVestkystens læsere er der stor opbakning til politikeren.

Torsdag aften besluttede Venstres kommunebestyrelse at anbefale Lars Hansen at udmelde sig af Venstre. Bliver denne anbefaling ikke fulgt, vil det efter al sandsynlighed ende med en eksklusion. På JydskeVestkystens Facebook-side er der imidlertid fuld opbakning til Lars Hansen. Kommentarerne lyder blandt andet:

Erik Serup Hansen: "Der skal være plads til sund fornuft og at turde stå ved sine holdninger og værdier."

Anita Bjerring Rasmussen: "Bliv endelig ved med at være dig og være politiker på lige præcis den måde, du er det. Det er sundt, at toppen bliver udfordret på holdninger/meninger, og at alle ikke blot makker ret, fordi ledelsen ønsker det."

Lars Sørensen: "Det gør min bare min personlige stemme på Lars Hansen endnu mere personlig."

Nikolai Friis: "Individets frie valg længe leve! Man skal stå ved sine holdninger, uanset de skrammer det nogen gange kan give."

Brian Østergaard: "Du er den helt rigtige mand i byrådet. Du står ved dine værdier, også selvom det ikke falder i andres sko, keep on fighting."

Jan Vinding: "Det er da befriende og troværdigt at have en politiker, der på trods af partiets holdninger, har sine meninger og står ved dem. Det styrker bare min tillid til manden - Jan Vinding

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Lyt med: For to år siden kørte Jesper sin kone på plejehjem: - Jeg følte mig som det mest utro væsen over for Hanne

Vejle Boldklub For abonnenter

VB tog point mod FCK, men en anden ting er næsten vigtigere

Annonce