Annonce
Vejle

Læserne inviteres til gratis Watergate-aften i musikteatret

Formanden for Dansk Journalistforbund, Lars Werge. Foto: Flemming Lei
Kom med til en aften i Vejle Musikteater, hvor journalistikonet Bob Woodward fortæller om sit journalistiske virke. Aftenen styres af Poul Erik Skammelsen.

Vejle: Han var kendt som den ene af de to journalister, der med Watergate-afsløringerne var med til at fælde den amerikanske præsident, Richard Nixon, nemlig den amerikanske journalist Bob Woodward. Sammen med Carl Bernstein skrev han historierne, der i dag er kendt som Watergate-afsløringerne, og som har ført, at alle andre skandaler ofte forsynes med "gate" i slutningen.

Nu kommer han til Vejle, hvor han i Vejle Musikteater vil fortælle om sit journalistiske liv, men også om sin nye bog "Fear", der handler om USA under den siddende præsident, Donald Trump.

Det foregår lørdag 8. juni, og det hele sker under ledelse af den kendte tv-journalist Poul Erik Skammelsen, der har været korrespondent i USA i mange år.

Chefredaktør Tom Jensen, Berlingske Tidende.
Annonce

Gratis med avisen

Vejle Amts Folkeblad har fået mulighed for at invitere sine faste abonnenter gratis med til denne aften. Og ud over foredraget med Bob Woodward får man en times opvarmning, hvor to kendte danske medieprofiler fortæller om moderne journalistik.

Det er ansvarshavende chefredaktør Tom Jensen, Berlingske Tidende, og formanden for Dansk Journalistforbund, Lars Werge. Det foregår i Vejle Musikteater fra 18.30 til 19.30 hvorefter man har en halv time til at finde plads i salen.

Avisen er vært ved en forfriskning ved det første arrangement.

Du kan sikre dig gratis billetter til arrangementet ved at gå ind på hjemmesiden www.avisfordele.dk. På hjemmesidens første side skal du klikke på "Vejle Amts Folkeblad-fordele". Når du er landet her, klikker du på "foredrag" i den øverste blå bjælke, så dukker Bob Woodward op. Her kan du så tilmelde dig gratis.

Der er kun et begrænset antal billetter, og arrangementet kan derfor blive udsolgt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Børkop For abonnenter

DSB har sløjfet morgentoget: Så nu må Sander en time tidligere op - eller fryse 40 minutter uden for skoledøren

Annonce