Annonce
Vejle

Løget: Vær kreativ sammen med kirken

Allerede ved premieren i Krea-klubben, der holder åbent på mandage i lige uger, mødte mange friske piger op. Klubben henvender sig til piger mellem otte og 14 år. Pressebillede
Løget Kirke inviterer mandage i lige uger til krea-klub for piger mellem otte og 14 år. Dialogmøder og internationale middage er to andre tilbud.
Annonce

Vejle: Det handler om fællesskab, når Løget kirke inviterer til krea-klub, dialogmøder og internationale middage.

Krea-klubben tager imod om mandagen i lige uger fra klokken 16 til 18 og henvender sig til piger mellem otte og 14 år. Pigerne kan her lave små kreative projekter som eksempelvis fremstilling af smykker, figurer og pynteæsker.

- Vi vil gerne lave noget for piger i netop denne aldersklasse, siger Brit Bagger Thorsø, international kirke- og kulturmedarbejder i Løget og Jelling kirker.

Hun er blandt andet ansat til at lave internationale aktiviteter, som skaber netværk og fællesskab på tværs af nationaliteter i Løget Kirke.

Således tilbyder Løget Kirke også en række dialogmøder; mandag 16. september, der handler om, hvorfor præsten hælder vand på de små børn, mandag 14. oktober, hvor emnet er er nadveren i kirken, og mandag 11. november, der handler om digte, salmer og sangene i kirken. Spørgsmålet her er, hvorfor der er tal på væggen i kirken. Møderne finder sted fra klokken 19.30 til 21.

Derudover inviterer Løget Kirke dette efterår også til en række internationale middage. De finder sted mandag 30. september, mandag 28. oktober, mandag 25. november og mandag 16. december, alle dage fra klokken 18 til 20.

- Deltagerne kan her vælge selv at medbringe en ret eller betale 20 kroner. Tanken med disse aftener er, at man spiser sammen og så synger en sang eller hører et oplæg, siger Brit Bagger Thorsø.

I Krea-klubben arbejdes der blandt andet med kreative projekter som eksempelvis fremstilling af smykker, figurer og pynteæsker. Pressebillede
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lad os gå sammen om at redde Lillebælt

Annonce