Annonce
112

Lørdag nat på Dæmningen var fire mænd mere trælse end de andre

Det blev til en lille håndfuld sigtelser i nattelivet lørdag. Arkivfoto
To vejlensere, én mand fra Fredericia og én fra Vojens fik sigtelser af politiet, da de ikke kunne opføre sig ordentligt på Dæmningen i weekenden.

Vejle: Natten til lørdag var fire mænd mere end normalt trælse, da de festede på Dæmningen.

Først ville en 18-årig mand fra Vejle ikke fortælle politiet, hvad han hed, hvor gammel han var, og hvor han boede, da han i Kirkegade blev bedt om det. Det skete lørdag klokken 03.01.

I henhold til retsplejeloven har man pligt til at give disse oplysninger til politiet, når man bliver bedt om det, og derfor endte det med en sigtelse til den 18-årige mand.

Imens denne situation udspillede sig, kunne en 36-årig mand fra Vojens ikke lade være med at blande sig. Betjentene bad ham om at forlade stedet, og til sidst blev han sigtet for at overtræde ordensbekendtgørelsen.

Da sigtelsen blev givet, ytrede manden sig på en dum måde til politiet, fortæller politikommissær Brian Kristiansen. Derfor fik manden også en sigtelse for fornærmelig tiltale.

Skabte utryghed

Lidt senere på natten ville en beruset gæst ikke forlade Charly's Pub.

- Han forsøgte at indlade sig i slagsmål med forbipasserende og skubbede til dørmanden. Derfor blev vi ringet derned, fortæller Brian Kristiansen fra Patruljecenter Midt.

Manden - en 51-årig vejlenser - blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og taget med i detentionen, fordi han var så beruset.

Endelig fik en 24-årig mand fra Fredericia også en sigtelse. Han havde i tidsrummet mellem lørdag klokken 02.15 og 05.20 gentagende gange udvist utryghedsskabende adfærd på Dæmningen. Han var højtråbende og aggressiv, og var derfor blevet bedt om at forlade flere beværtninger.

- Til sidst måtte vi tage over, og han blev anholdt og fik en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, fortæller politikommissær Brian Kristiansen.

Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Med på lastbil-razzia: Dækkede massivt overlæs med gummiklods og cykelslange - to uger efter alvorlig ulykke

Annonce