Annonce
Fredericia

Lørdagens coronatal: Fredericia er nu den hårdest ramte kommune i Jylland

Dagens coronatal fra Statens Serum Institut er offentliggjort. Foto: Emil Helms/Ritzau Scanpix

Fredericia: 14 nye konstaterede tilfælde af coronavirus i Fredericia Kommune. Det viser de de nyeste offentliggjorte tal fra Statens Serum Institut.

Det betyder, at kommunens incidenstal tager et hop fra 99,6 til 115,2 fra fredag til lørdag. Dermed placerer Fredericia Kommune sig sammen med en række af de københavnske omegnskommuner, når det kommer til antallet af smittetilfælde de seneste syv dage.

Fredericia lander på en placering som nummer 12, når man ser på kommunernes incidenstal og dermed hvor mange smittede, der er i de 98 danske kommuner. Fredericia er den eneste kommune i Jylland, som har et incidenstal over 100.

Annonce

Søndag har Region Syddanmark udvidet tidsrummet for, hvornår man kan få taget en kviktest i Fredericia. Der er åbent kl. 10-20 i Skansehuset, Avlsbrugervej 15A, og Det Grønne Rum, Danmarksgade 13.

På landsplan er der konstateret tre nye dødsfald med coronavirus, 755 nye smittetilfælde og 13 færre indlæggelser på sygehusene, som nu er nede på 208 indlagte.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark For abonnenter

Statens planer om nye veje og jernbaner fanger tusindvis af borgere i usikkerhed: Helle har ventet på en afklaring i otte år

EM For abonnenter

Alle hold har været i kamp – vi kigger på fem højdepunkter og fem lavpunkter under EM indtil nu

Annonce