Annonce
Jelling

Løvspringtur og brugsforeningens generalforsamling udskudt

Brugsuddeler Henrik Werge må vente med at aflægge regnskaber til brugsforeningens generalforsamling, da det udskydes. Arkivfoto: Mette Mørk
Endnu to begivenheder rykkes til senere på året grundet coronatruslen.

Jelling: 2020 er et særligt år for Jelling Brugsforening, og det skyldes to ting.

For det første kan brugsforeningen til december fejre, at grundlæggelsen ligger 100 år tilbage – for det andet bliver foreningens generalforsamling, der skulle finde sted onsdag 29. april klokken 18 i Gormshallen, rykket til en ukendt dato grundet coronatruslen.

Hvornår generalforsamlingen i stedet skal finde sted besluttes, når myndighedernes påbud om coronavirus ophæves.

- Vi har rigtig meget spændende information, som vi gerne vil dele med vores medlemmer til generalforsamlingen. Derfor er det da ærgerligt, at vi er nødt til at flytte den. Det er dog det eneste rigtige og ansvarlige at gøre i denne situation. Og at rykke en generalforsamling er vel noget af mindste, man skal ærgre sig over i denne svære tid, fortæller brugsuddeler i SuperBrugsen Jelling, Henrik Werge, i en pressemeddelelse.

Også ”Løvspringturen” til Hvidsten Kro tirsdag 21. april, som Jellingegnens Seniorklub står bag, bliver udskudt i lyset af coronavirus.

Seniorklubben flytter begivenheden til tirsdag 6. oktober med samme program, og de tilmeldte vil få fortrinsret til deltagelse i turen.

Desuden regner Jellingegnens Seniorklub med at starte op igen tirsdag 8. september.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce