Annonce
Vejle

Lad de små børn spise spaghetti - i Vor Frelsers Kirke

For Vor Frelsers Kirkes nye præst, Elon Jepsen, er det afgørende, at kirken også er for børn - selv om kirkegængerne på dette billede er i en mere moden aldersklasse. Arkivfoto: Mette Mørk
Annonce

Vejle: Da Elon Jepsen i begyndelsen af året blev ansat som ny sognepræst i Vor Frelsers Kirke, var det ikke mindst med den bagtanke, at han som ung familiefar skulle være med til at sætte gang i endnu flere aktiviteter for børnene og deres voksne i kirken.

Og efter nogle udfordrende måneder, hvor corona var med til at lukke kirkedørene i, så inviterer Vor Frelsers Kirke nu den til første omgang spaghettigudstjeneste, der netop henvender sig til børnefamilier.

Det sker fredag 18. september fra klokken 17 til 18.30. Fremadrettet bliver der tale om et tilbagevendende arrangement den sidste fredag i hver måned.

- Det er afgørende, at kirken også er for børn, siger Elon Jepsen om én af grundene til, at han inviterer til spaghettigudstjeneste.

Han minder om, at Jesus sagde "Lad de små børn komme til mig, det må I ikke hindre dem i, for Guds rige er deres."

- Men vi har i kirken gjort præcis det modsatte. Gudstjenesterne er indrettet, så det i hvert fald ikke er relevant for børn, mener Elon Jepsen.

Det skal spaghettigudstjenesterne lave om på, og præsten forventer, at det bliver "virkelig sjovt."

Arrangementet den 18. september starter med en halv time i børnehøjde i kirken, hvorefter der er gratis aftensmad og hygge i Kirkehuset.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Arbejde længe, men i eget tempo

Erhverv For abonnenter

Egtved Brugs, Café Kværn, Ravning Dambrug, Gadbjerg Kloakservice - og mange andre: Her er ugens regnskaber i Vejle Kommune

Vejle

Fra himmel til helvede i Nørreskoven: Pølse-grillen stod kold og forladt

Annonce