Annoncørbetalt indhold

Lad neurorehabilitering give dig selvstændigheden tilbage

Når vi bliver udsat for en hjerneskade eller får en hjernetumor, vil det have stor betydning for vores livskvalitet.

Dette indhold er sponsoreret

En hjerneskade kan gøre, at vores funktionsevne nedsættes, og at vi ikke længere er i stand til at klare os selv, som vi var før.

Uden behandling kan denne forandring føre til angst, depression og lignende. Hvis du eller en, du kender, har erhvervet en hjerneskade og ønsker at starte et intensivt behandlingsforløb, kan det ske Hos Vejlefjord.

Genoptræning, pleje og rehabilitering

Opholdet hos Vejlefjord bliver tilrettelagt efter den enkelte patient, så det kan have den størst mulige virkning. På den måde giver behandlingen de bedste forudsætninger for, at patienten kan genvinde sin selvstændighed og få en større livskvalitet.

Det er et tværfagligt team af eksperter, der tilrettelægger forløbet, og der bliver gjort en indsats for at skabe mest mulig meningsfuldhed for patienten ved behandlingen.

Inddragelse af familie

For at opnå den bedst mulige virkning af neurorehabiliteringen er det nødvendigt med opbakning og støtte fra patientens nærmeste. På den måde kan patienten opnå en større grad af motivation, hvilket spiller en stor rolle for virkningen af behandlingen.

Der er af samme grund mulighed for at lade sig indlogere med pårørende, så der altid er en tryg person i nærheden. De skønne omgivelser, som stedet har beliggenhed ved, lægger op til, at I som familie kan tilbringe tid udenfor og nyde den fantastiske natur.

Behandling på patientens præmisser

For at opnå den mest værdifulde behandling bliver der i høj grad forsket i, hvad patienter lægger vægt på under et rehabiliteringsophold. På den måde kan behandlingen blive tilrettelagt efter, hvad der giver værdi for patienten, og hvad der vil have de største sundhedsmæssige virkninger.

Hvis du er interesseret i et neurorehabiliteringsophold, eller hvis du bare gerne vil vide mere om behandlingsmulighederne på Vejlefjord, kan du med fordel besøge hjemmesiden og læse mere.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.