Annonce
Billund

Lad os sigte mod nye højder!

Peter Fredensborg
Annonce

Læserbrev: Billund Kommune skal løftes til nye højder! Det har været et hovedbudskab for mig i den interne valgkamp i Venstre, der nu er ved at være slut.

Jeg brænder for Billund Kommune og for dens fremtidige udvikling. Derfor finder jeg det vigtigt, at vi løfter niveauet for vores kommune. Den kan og skal nå nye højder! Først og fremmest ved, at vi anerkender hinandens forskellige styrker og ved, at vi rækker ud mod hinanden i samarbejde. Alle byer i kommunen skal bindes sammen, både med cykelstier og med en nysgerrig, legende tilgang til hvad vi sammen kan skabe.

Jeg finder det også helt afgørende, at vi får styrket vores unikke erhvervsliv i kommunen! Det bør ske sammen med en tydelig satsning på den grønne omstilling. Dette er for mig ingen modsætning! Vi har en perlerække af virksomheder i kommunen, der i disse år er dybt optagede af en bæredygtig vækst og udvikling, bl.a. gennem Energirådet. Og vi skal fastholde vores position som en af de førende erhvervsvenlige kommuner til at tiltrække endnu flere virksomheder og erhvervseventyr, der ser sig selv som en del af løsningen på den grønne omstilling.

Sidst, men ikke mindst er det vigtigt, at vi viser hinanden åbenhed, tillid og respekt, når vi møder forskelle imellem os. Det skal tydeligt kunne mærkes, at vi drives af et ægte politisk engagement, og ikke af et kunstigt spil om taburetter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Vejle For abonnenter

Det viser avisens meningsmåling: Borgmesteren skal måske hjem i svinestalden - hvis Konservative ser rødt

Sydjylland For abonnenter

Nu stiger bogormen fra Løgumkloster til tops i Venstre: Her er Stephanie Loses vej til næstformandsposten

Danmark For abonnenter

Lars Krarup i sit sidste interview om Venstre: Støjberg og Ellemann har skuffet

Vejle

Politikerne har været til terminsprøve: Læs, hvad de siger til karaktererne

Annonce