Annonce
Erhverv

Lalandia åbner - men de vigtigste aktiviteter er fortsat lukket

Lalandia-direktør Jan Harrit kan fra den 8. juni igen invitere gæster inden for i Lalandia. Der bliver dog ikke mulighed for at komme i Aquadome eller Monkey Tonkey Land, der fortsat må holde lukket. Arkivfoto: Keld Stampe
Svømmehaller og legelande må ikke åbner for gæster før til august. Der bliver det i en noget amputeret udgave, at Lalandia den 8. juni igen slår dørene op for sine gæster.

Billund: Mandag den 8. juni slår Lalandia igen dørene op til sit feriecenter i Billund. Det er dog en noget amputeret udgave af det lokale feriecenter, der får mulighed for at byde gæsterne indenfor. Centerets to mest kendte aktiviteter får nemlig ikke mulighed for at åbne på denne side af sommerferien.

Det er det enorme badeland Aquadome, som i sidste ende er det, Lalandia primært er kendt for, samt legelandet Monky Tonky Land, der fortsat må være lukket for gæsterne. Det skyldes den aktuelle coronakrise, hvor disse to former for aktiviteter ikke er blevet en del af genåbningens såkaldte anden fase, som træder i kraft den 8. juni.

Mens forlystelsesparker som eksempelvis Legoland må slå dørene op for gæsterne den 8. juni, må svømmehaller og legelande vente til genåbningens næste fase med igen at lukke gæster ind. Det er en fase, der først træder i kraft til august, og dermed er der udsigter til en alt for lang sommer for de, der gerne vil springe i vandet i Lalandia.

Annonce

Legoland og Wow Park kan åbne 8. juni

Regeringen har givet grønt lys til, at en lang række aktiviteter fra den 8. juni igen kan slå dørene op for gæster. Det drejer sig blandt andet om forlystelsesparker. Dermed kan Legoland og Wow Park åbne.

Legelande og svømmehaller må dog ikke åbne igen før august, og det er ikke godt nyt for Lalandia. Dermed er det i en noget amputeret udgave, at Lalandia hen over sommeren må holde åbent for gæster.

Spisesteder er åbne

De feriegæster, der trods diverse restriktioner alligevel vælger at holde ferie i Lalandia, må altså nøjes med centrets øvrige muligheder for underholdning. Udover de mange spisesteder, som igen har fået grønt lys til at holde åbent, bliver der altså mulighed for at spille bowling eller minigolf eller i det hele taget føle sig som om, man befinder sig under sydens sol.

Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia, for en kommentar til den delvise åbning.

Uvist med Lego House

Mens Legoland og Wow Park kan slå dørene op for gæsterne fra den 8. juni, og Lalandia kan åbne med ikke uvæsentlige restriktioner, er det endnu uvist, hvordan sommeren kommer til at forløbe for Lego House.

Seneste melding fra Lego House er, at man er i dialog med myndighederne for at få klarlagt, om stedet hører under en forlystelsespark eller et legeland. Som en indendørs aktivitet er optimismen dog overskuelig.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Tøjbutik i Vestergade lukkes

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Annonce