Annonce
Erhverv

Lalandia får et søster-center i Vestjylland

Sådan kommer det nye Lalandia i Søndervig til at se ud. Centret forventes at stå færdigt inden sommeren 2022. Illustration: Lalandia
Lalandia i Billund er inden længe ikke det eneste Lalandia-feriecenter i Jylland. I løbet af de kommende par år vil et nyt center skyde op i Vestjylland.
Annonce

Billund: I løbet af de kommende år vil Lalandia få sig et søsterferiecenter i Vestjylland. Byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune har tirsdag godkendt en lokalplan, der baner vejen for landets tredje Lalandia-feriecenter. Det skal ligge i Søndervig ved Vesterhavet.

- Vi er meget glade for, at de sidste tilladelser nu er kommet på plads. Dermed kan vi inden længe påbegynde opførelsen af såvel Aquadome, aktivitetscenter og feriehuse. Ligeledes er vi glade for vores nye samarbejde med Ringkøbing-Skjern Forsyning, der vil sikre en klimavenlig energiforsyning, fortæller Jan Harrit, administrerende direktør i Lalandia, i en pressemeddelelse.

Annonce

Ferie uanset vejret

Hvor Lalandia i både Billund og Rødby har et sydlandsk tema, vil Lalandia i Søndervig i højere grad blive tilpasset den vestjyske natur. Der vil desuden være tale om et klimavenligt feriecenter, der vil få solceller på taget, ligesom elforbruget vil komme fra danske vindmøller. men lige som de to øvrige Lalandia-feriecentre vil der blive budt på ferieoplevelser i vinterhalvåret.

- Vi vil tilbyde vejruafhængige oplevelser for de mange gæster, der hvert år besøger området, og vi vil skabe mange helårsarbejdspladser i Søndervig, siger Jan Harrit.

Der vil i forbindelse med Lalandia i Søndervig blive opført 440 feriehuse. Lalandia forventer, at det nye feriecenter i Søndervig vil stå klar til indvielse inden sommeren 2022.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce