Annonce
Billund

Lalandia snart klar med ny vandrutsjebane

Lalandias store badeland, Aquadome, bliver snart indviet med en ny vandrutsjebane. "Twister" er 100 meter lang og er forhåbentlig klar til indvielse i næste uge. Foto: Michael Svenningsen.

Billund: Inden længe kan gæsterne i Lalandias store vandland Aquadome tage turen gennem en mere end 100 meter lang, ny vandrutsjebane.

Navnet på den nye vandrutsjebane bliver Twister. Her skal gæsterne begynde turen højt oppe under loftet, hvorefter de kører rundt og rundt, og først 102 meter senere lander nede ved enden.

Håndværkerne er for tiden ved at lægge sidste hånd på rutsjebanen, og hos Lalandia er håbet, at den kan blive indviet i næste uge.

Skal testes først

- Vi går efter, at den kommer til at stå færdig i denne uge. Vi ved ikke endnu, om det lykkes, for der bliver stadig arbejdet på den, og vi skal også selv have mulighed for at teste den først, siger Jan Harrit, der er administrerende direktør hos Lalandia.

Hvis alt går vel, kan den nye vandrutsjebane måske blive indviet den 9. marts.

Hvert år besøger mere end 600.000 mennesker Aquadome. Det har ført til et pres på rutsjebanerne, og det er derfor, det nu er blevet besluttet at bygge endnu en af slagsen.

Annonce
Forsiden netop nu
112

Campinghytten var fuld af tyvekoster: Retten udviste de to gerningsmænd

Mest læste

Annonce