Annonce
Ikast-Brande

Landsby gør klar til fest

Så er der igen lagt op til by- og sportsfest i Gludsted i uge 33. Arkivfoto
Programmet for by- og sportsfesten i Gludsted er klar.

Gludsted: I Gludsted er man ved at varme op til den årlige by- og sportsfest, der finder sted i dagene fra og med torsdag 15. august til og med lørdag 17. august.

Børnene fra 0. til 8. klasse tager hul på festlighederne torsdag 15. august med børnedisko. Her vil være konkurrencer og kulørte drinks og ikke mindst musik.

Derpå skydes det store plantageløb afsted. Der er tre løberuter på henholdsvis 5, 10 og 15 kilometer samt den udfordrende mountainbikerute på 21 kilometer. Tidtagning foregår via DGI tidtagningsudstyr.

Der er som sædvanligt forfriskninger efter løbet, ligesom der er præmier til de hurtigste løbere i hver kategori. Man kan melde sig til via www.gludsted-gif.mono.net under fanen løb.

Annonce
Musikken til festen lørdag 17. august leveres af Rockpiloterne, der spiller dansk rok. Pr-foto

Stor familieaften

Fredag 16. august er der gensyn med klovnen Lars Gustav, der underholder med cirkusnumre. Derefter er der gang i det musikalske telt, hvor Gludsted Friskole og Gludsted Børnehus underholder med musik. Der vanker også kaffe og kage samt det store traditionelle amerikanske lotteri, og der er råhygge i teltet.

Lørdag 17. augustbyder på mangfoldige aktiviteter. Som noget nyt inviteres der til gratis rundstykker og kaffe fra klokken 9.00 til 10.00, inden de forskellige aktiviteter går i gang. Der vil være leg for de mindste og baby agility på multibanen.

Lørdag formiddag vil også i år stå i fodboldens tegn, hvor der vil være Team Heg fem"mands" pigefodboldturnering for U12/13 og dernæst otte-mands drengefodboldkamp.

Lige nu arbejdes der hårdt på at genstarte Land & By fodboldkampen, og arrangørerne krydser fingrer for, at det lykkes.

Motorcykel-ringridere er klar på deres motorcykler til at dyste om pladsen som årets MC-ringrider. Derefter kan børn dyste i cykelringridning, og der er en pokal på spil. Deltagelse er gratis.

Aktiviteterne sluttes af med beachvolley turnering, hvor alle kan tilmelde sig.

Lørdag aften er der lagt op til en brag af en fest, hvor der serveres en sommermenu fra Cafeteria Kroen. Gludsted Revyen holder i år en velfortjent pause, så der vil i stedet være hyggemusik under og efter spisningen, indtil Rockpiloterne går på scenen.

Billetter kan købes ved Gludsted Købmandsgård senest 16. august, og man deltager i lodtrækningen om et hotelophold for to i Bogense.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Optimisten fra Vejle: Det ligger til mig

Annonce