Annonce
Sport

Landstræner på plads til Odenses storsejr i Aarhus + Nikolaj Jacobsen på plads under juletræet

Klavs Bruun Jørgensen var på plads til ligakampen i Aarhus.

Klavs Bruun Jørgensen, landstræner, havde taget turen til Aarhus for at se Aarhus United mod Odense og se på sine landsholdskandidater en sidste gang inden VM. Odense var bedst og vandt kampen med 26-17.

Michael Sandstød har valgt at aflyse 6-dages-løbet i Ballerup i januar/februar af personlige årsager. Han bebuder, at han vender tilbage med 6-dages-løbet igen om et år.

Lasse Svan og Anders Zachariassen fra Flensburg/Handewitt måtte se sig slået med 34-26 på hjemmebane i Flensburg af Barcelona med Lasse Andersson og Kevin Møller i Champions League.

Jelina Svitolina slog Simona Halep med 7-5, 6-3 og er klar til semifinalen i sæsonfinalen i Kina. Præmiesummen er 14 millioner dollars.

Roger Federer har meldt afbud til ATP Cup i Australien i januar.

Lionel Messi scorede et af målene, da FC Barcelona vandt 5-1 over Valladolid i den spanske liga. Også Luis Suarez kom på scoringslisten.

Nikolaj Jacobsen er klar til en tur under juletræet. Hans bog "Nikolaj", skrevet af Kurt Lassen, er netop udkommet.

Anders Christiansen har pådraget sig en skade i læggen og går dermed glip af den svenske guldkamp.

Ada Hegerberg har scoret 53 mål i Champions League. Det er rekord. Hun er norsk topspiller, men ikke længere på landsholdet. Hun har selv meldt fra. I afstemningen om verdens bedste kvindelige fodboldspiller er hun storfavorit foran Pernille Harder.

Holger Rune bliver hittingpartner i sæsonfinalen i London fra 10. til 16. november, når verdens otte bedste spiller om at vinde årets sidste tennisturnering. Han skal træne med alle stjernerne.

Josip Radosevic fra Brøndby skal opereres i skulderen.

Mads Østergaard fra Herning Cykelklub skifter til Team Colo Quick i Skive.

Nikolaj Jacobsen er aktuel med en ny bog med titlen "Nikolaj".
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Ny butik med outlet i Vissingsgade

Annonce