Annonce
Egtved

Langt færre overnattende gæster:  Denne sommer skal bare overstås

Smilet og det gode humør er stadig nemt at finde frem for Anni Hansen trods de færre feriegæster i Egtved. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Anni og Lars Hansen mærker ikke meget til det stigende pres på feriehusudlejningen denne sommer, der tidligere somre har haft stor succes med B&B-konceptet.
Annonce

Egtved: Corona-restriktioner har fået flere danskere til at blive inden for landets grænser i ferieperioden, og det lægger et stort pres på sommerhusudlejningen og gør det svært for feriehungrende danskere at finde et ledigt sommerhus det ønskede sted. Samtidig oplever ejendomsmæglerkæden Home et boom i salget af sommerhuse denne sommer, hvor især juni har været den bedste af sin slags i kædens 30 års historie.

Men helt sådan ser det ikke ud i Egtved. I hvert fald ikke hvis man spørger Anni Hansen, der sammen med manden Lars Hansen driver Cirkle K-tankstationen i Egtved og har en Bed & Breakfast med flere værelser, som de har haft siden 2016.


Vi har indstillet os på, at det bliver anderledes i år, og vi tænker, at i år er det en sommer, man bare skal igennem.

Anni Hansen


- Der er en noget lav belægning i juni, juli og august. Vi har indstillet os på, at det bliver anderledes i år, og vi tænker, at i år er det en sommer, man bare skal igennem, og så bliver det forhåbentlig bedre til næste år.

Annonce

Ligger ikke vandret i år

Også på tankstationen kan parret mærke, at der ikke er nær så travlt som tidligere år.

- I de her uger plejer vi at ligge vandret på tankstationen for folk, der skal i Legoland. Sådan er det slet ikke i år. Vi kan sagtens følge med, siger hun og uddyber:

- Vi har på fornemmelsen, at der ikke er den samme søgning derhen (til Legoland red.), som der plejer, siger Anni Hansen, der påpeger, at hun ikke med sikkerhed kan vide, hvor mange, der tager i forlystelsesparken denne sommer.

Bed & Breakfast-delen var ellers en så stor succes, at det fik parret til at udvide med to ferielejligheder i Jægerhytten for to år siden, hvor det også blev til en udvidelse med en udendørs terresse til gæsterne.

- Vi skyller skuffelsen ned med is. Vi har købt en meget dyr blender til at lave smoothies og shakes, så alle dem, der holder ferie hjemme også kan opleve lidt ekstra forkælelse. Så vi skal nok få en hyggelig og glad sommer, siger Anni Hansen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Finlandsparken er ikke længere en ghetto: Men corona sætter en stopper for festen

Annonce