Annonce
AC Horsens

Lansing vil have revanche: Venter på besked fra Bo

Michael Lansing håber at være tilbage i AC Horsens-målet til udekampen mod AaB på søndag. Foto: Ole Nielsen.
AC-keeperen håber at få sin plads tilbage efter overstået karantæne, så han kan være med mod sine tidligere holdkammerater i AaB på søndag.
Annonce

Aarhus: Michael Lansing har ikke fået meget kamptræning den seneste måned. Han blev vist efter 17 minutters spil af kampen mod Lyngby den 27. oktober. Siden har AC Horsens spillet to superligakampe og en pokalkamp mod Fremad Amager med Matej Delac i mål.

Mandag fik de begge chancen i træningskampen mod AGF. Matej Delac spillede de første 45 minutter og efter pausen kom Michael Lansing på banen.

Matej Delac reddede en friløber efter fire minutters spil, mens Michael Lansing leverede et par store redninger, da AC Horsens kom under et voldsomt pres efter pausen. Han kunne dog ikke forhindre et nederlag på 2-1.

Manager Bo Henriksen plejer ikke at ændre på et hold, der vinder, og Matej Delac var for små 14 dage siden med til at vinde med 2-1 over Silkeborg blandet andet takket være en fantomredning fra keeperen i sidste minut. Han kostede så også Silkeborgs udligning til 1-1 i det opgør.

Nu står Michael Lansing og tripper på sidelinjen og vil tilbage i målet.

- Det var godt at få spillet lidt igen. Der er desværre gået et stykke tid uden kampe. Jeg håber at skulle spille mod AaB, men jeg ved det ikke. Bo Henriksen har ikke sagt noget endnu, og det er op til ham, siger Michael Lansing.

- Matej Delac havde en god redning mod Silkeborg og har spillet godt, så vi gør begge alt for at komme til at spille. Vi har det godt sammen, og vi presser hinanden, siger den amerikanske målmand.

Han lægger ikke skjul på, at han meget gerne vil løbe på banen på søndag i Aalborg. Han skiftede til AC Horsens fra AaB før denne sæson. I Aalborg sad han på bænken, men i AC Horsens har han spillet fast lige indtil det røde kort i Lyngby.

- Jeg vil gerne have revanche for vores første kamp mod AaB. Det er altid noget specielt at møde sin tidligere klub, og vi har et meget stærkere hold nu, end da vi tabte med 5-0 siger Michael Lansing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Efter stort corona-udbrud i Aarhus: Nu sender Sygehus Lillebælt også medarbejdere hjem

Annonce