Annonce
Trekantområdet

Larm fra Klostergården får hørecenter til at flytte

Det bliver i bygningen her ud til Rendebanen og Bredgade, man fremover vil kunne finde Audionova Hørecenter.
De seneste måneder har været overordentligt svære for hørecentret Audionova i Klostergade. Støj fra nedrivningen af Klostergården har i perioder gjort det næsten umuligt at udføre høreprøver, og Audionova flytter derfor i nye lokaler på Tombolapladsen.
Annonce

Kolding: Da nedrivningen af Klostergården gik i gang denne sommer, indså personalet hos Audionova Hørecenter i Klostergade hurtigt, at de havde et problem.

Larmen fra håndværkernes arbejde i nabobygningen gjorde det nemlig så godt som umuligt at udføre høreprøver i hørecentret.

Det har nu fået Audionova Hørecenter til at flytte i nye lokaler i det tidligere Alm. Brand på Tombolapladsen.

- Vi har været udsat for rigtig meget larm i en periode, hvor vi ikke har kunnet udføre høreprøver, så det har været en udfordring, og vi fandt ud af, at det her kommer ikke til at gå, forklarer Stinne Møller Nordby, der blandt andet er salgschef for hørecentret i Kolding.

Annonce

Fokus på beliggenhed

Hørecentrets nye adresse bliver Rendebanen 14, og Stinne Møller Nordby er godt tilfreds med at det relativt hurtigt er lykkes at få et nyt lokale på en god placering i byen.

- Beliggenheden har været vores hovedfokus, og det her en en god placering, hvor vi bliver set mere end på den gamle, og en bygning, som folk ved hvor ligger, også i forhold til at finde parkering, siger salgschefen, som også glæder sig over at flytte hørecentret i en mere velholdt bygning.

- Den gamle butik viste ikke længere det udadtil, som vi gerne vil signalere, forklarer hun.

Audionova Hørecenter åbner på den nye adresse mandag 21. oktober og inviterer til åbent hus samme dag fra klokken 10 til 14.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce