Annonce
Billund

Lasergame kommer til Billund

Lasergame kommer til Billund den 4. og 5. juli. Arkivfoto: Joan Karlsen
Er man under 25 år,  kan man den første weekend i juli prøve sine skydekundskaber af i Billund Idrætscenter
Annonce

Billund: Der bliver spænding og høj intensitet, når Billund Idrætscenter inviterer børn og unge under 25 år til gratis lasergame-arrangement den 4. og 5. juli klokken 9 til 16.

Et bredt flertal i folketinget har afsat midler til en ny pakke af initiativer, der skal sikre, at børn og unge får en god sommerferie trods coronakrisen. Heraf er der afsat 200 millioner kroner, der skal skabe et bredt udbud af aktiviteter for børn og unge i sommerferien. Billund Idrætscenter har som en del af denne pakke taget initiativ til, at børn og unge kan få en sjov og spændende weekend sammen med Lasergame Danmark, som arrangere eventet.

Laser Game er et slags live-skydespil, hvor man får en fornemmelse af at opleve den fiktive skydespils-verden, man kender fra diverse computerspil. Det kræver ingen beskyttelse for at spille.

Annonce

Styr på restriktioner

Det var centerleder Bente Alberg, der fik idéen til at invitere Laser Game Danmark forbi Billund Idrætscenter.

- Jeg kan ikke sige, hvor jeg fik idéen fra, men jeg tænkte over, hvad der kunne være interessant for børn og unge, og som vi normalt tilbyder i centret, siger centerlederen.

Arrangementet foregår i hallen, og det er Laser Game Danmark selv, der stiller udstyr og materialer op og faciliteter eventet.

- Vi sørger for, at restriktionerne overholdes. Der vil være sprit tilgængeligt, og vi rengør toiletfaciliteterne to gange i løbet af dagen, siger Bente Alberg.

I forbindelse med arrangementet vil caféen også holde åbent.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Vejle

Midt i oprykningsfest: Minde om VB's storhedstid - og Brøndbys bratte fald - rykkes ned

Hedensted For abonnenter

Triax med stort underskud i årsregnskabet: - Det er vi ikke tilfredse med

Annonce