Annonce
112

Lastbil bragede ind i motorvejsbro: Hollandsk chauffør straffet med beskeden bøde

Lastbilen kørte rundt med gods, der var fire meter og 60 centimeter, selvom han kun kunne komme under broen med gods på fire meter. Arkivfoto: Michael Bager/Jyske Fynske Medier/Ritzau Scanpix
En 49-årig hollandsk lastbilchauffør kørte sidste år ind i en motorvejsbro ved Christiansfeld. Onsdag blev han dømt ved Retten i Kolding.
Annonce

Christiansfeld: En 49-årig lastbilchauffør skal op til en ny køreprøve, efter han onsdag blev dømt ved Retten i Kolding, fordi han den 19. juli sidste år bragede ind i en motorvejsbro ved Christiansfeld.

Det oplyser Pernille Moesborg, specialanklager ved Sydøstjyllands Politi, der fortæller, at den hollandske chauffør blev idømt en betinget frakendelse af sit kørekort.

Lastbilen, som den hollandske chauffør kørte i, var læsset med en anden lastbil, hvorpå der var monteret en kran, og derfor endte godset med at være for højt, til at den kunne komme under broen. I alt målte lastbilen fire meter og 60 centimeter, selvom den kun måtte være fire meter høj, så den kunne kommer under broen.

Annonce

Stumper ramte bil

Den hollandske lastbilchauffør stoppede med at køre, efter han var kørt ind i motorvejsbroen. Bag ham kom en 41-årig kvinde fra Haderslev kørende i personbil, og hun blev ramt af flere betonstumper, der faldt af fra broen. Den 41-årige kvinde kom dog ikke noget alvorligt til, efter stumperne ramte bilen.

Ud over den betingede frakendelse af kørekortet fik den 49-årige hollænder også en bøde på 2500 kroner. Ifølge Pernille Moesborg er det laveste sats i sager som denne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce