Annonce
112

Lastbil sad i klemme i jernbanebro

Fredag morgen ved 7-tiden bragede en lastbil ind i jernbanebroen på Diagonalvejen i Give, da den påsatte vogn var højere end jernbanebroen. Foto: Jim Hoff
Fredag morgen ved 7-tiden blev beboerne ved Diagonalvejen samt tilstødende gader vækket af et ordentligt brag, da en lastbil med en stor vogn påsat bragede ind i jernbanebroen over Diagonalvejen.

GIVE: Det var en elektromekanisk fejl, der fredag morgen ved 7-tiden var årsag til, at en lasbil med påsat vogn bankede ind i jernbanebroen på Diagonalvejen i Give.

Føreren af lastbilen havde inden han forlod sit garageanlæg som altid checket, at vognen var nede i almindelig højde på 3,80 m. Men et eller må være gået galt i elektronikken, for da lastbil med vogn skulle under den gamle jernbanebro på Diagonalvejen bankede vognen ind broens underside med et tordenskrald af et brag, der både skabte ængstelig forundring og vækkede de folk, der endnu ikke var kommet ud af fjerene.

Selve påhængsvognen fik en del skader, mens chauffør og lastbil kom uskadt fra uheldet. Den uheldige vognmand har kørt ruten under broen med den pågældende vogn påsat tusindvis af gange uden uheld, så han var i bund og grund nok den, der blev allermest forbløffet, da vognen hamrede op i jernbanebroen.

Vognen kan komme op i 4.20 meters højde, og da broen kun kan slippe køretøjer på 4.00 meter og derunder gennem, så kunne noget tyde på, at elektromekanikken i den ramte vogn havde gået sine egne veje denne fredag morgen.

Uheldet afstedkom, at den ene vognbane på Diagonalvejen ved broen under politiets overvågning var afspærret, mens Falck i fred og fordragelighed fik styr på det tilskadekomne køretøj med dertil hørende vogn.

Måske uheldet, sagt med glimt i øjet, kan tilskrives den nye asfaltbelægning, der jo nok har gjort afstanden mellem bro og kørebane mindre?

Vognen fik en del skader, ligesom jernbanebroen også fik sine skrammer. Broen skal nu checkes af Banedanmark for en sikkerheds skyld. Foto: Jim Hoff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce