Annoncørbetalt indhold

Lav en personlig gallerivæg

En hvid væg kan være næsten lige så skræmmende som et hvidt stykke papir, når man skal til at skrive noget.
Annonce

Indholdet er sponsoreret

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man gerne vil hænge billeder op, for man vil nemlig gerne sørge for, at ens plads bliver fyldt ud på bedst mulig vis. Så hvorfor ikke lave en personlig gallerivæg?

En gallerivæg er simpel at lave. Det eneste man skal bruge er plakater, billeder og billedrammer. Man kan vælge at bruge billeder af ens familie fra ferier og lignende. Eller man kan vælge at udtrykke sin stil gennem nogle fede plakater. Der er selvfølgelig også mulighed for at mixe ens personlige billeder med plakater og derved skabe sit helt eget udtryk. Mulighederne er mange, hvilket også gør det vigtig at have nogle billedrammer, som kan samle stilen og derved undgå for meget støj i rummet.

Hvorfor lave en væg fyldt med billeder?

En bar hvid væg er rimelig intetsigende, hvorimod en væg fyldt med billeder i pæne billedrammer, vil få en til at stoppe op og beundre billederne. Det kan også være med til at give et afbræk fra hverdagen, hvor man lige kan få humøret op ved at se tilbage på gamle minder eller en sjov plakat. Det vil helt sikkert også give anledning til en spændende samtale, når der kommer gæster på besøg.

Gode råd til at lave en gallerivæg

Først og fremmest kan det være en god idé at overveje, hvilke billeder og i hvilke størrelser ens billeder er. Derefter kan man investere i billedrammerne, som man så kan arrangere på gulvet eller et bord, så man er bevidst omkring, hvilket mønster, der vil se godt ud. Til sidst er det bare med at få en billedramme hængt op ad gangen, og derefter kan man nyde synet af sin nye væg, der stråler af personlighed.

Indholdet er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.