Annoncørbetalt indhold

Leasing af luksusbiler er blevet en trend

Der er en grund til, at det altid er de dyre biler, vi vender os om og kigger efter på gaden. Vi kan genkende dem lige med det samme, og mange af os taber også kæben en smule, når vi ser dem. Måske er du også en af dem, der kan se, om det er en Maserati, Porsche eller Ferrari på lang afstand og uden at kigge efter logoet foran eller bagpå.

Dette indhold er sponsoreret

Vi vender os om, fordi vi alle inderst inde et sted drømmer om at eje sådan en luksuriøs sportsbil. Det er en drøm, vi aldrig kunne forestille os vil gå i opfyldelse, og derfor lyder det følgende måske som en værre løgnehistorie. Men faktisk kan du blive ejer af din drømmebil i en given periode, selvom du ikke har råd til at købe den. Det er primært af denne grund, at leasing af luksus biler er blevet så stort et hit. Vil du vide, hvordan denne løgnehistorie viser sig at være sand, så læs med her, hvor du vil blive klogere på, hvordan leasing af drømmebilen kan få din barndomsdrøm om din helt egen sportsbil til at gå i opfyldelse.

Hvorfor det er blevet så populært at lease dyre biler

Der er også en grund til, at vi skal vende os om på gaden oftere og oftere. Hvis du tænker lidt over det, vil du sandsynligvis være enig i, at der kører flere og flere luksus biler i gaderne i dag, end der gjorde for 10 år siden. Det er der en helt bestemt grund til.

Leasing af luksus biler er en realistisk mulighed på grund af den leasingform, der kaldes flexleasing. Fleksibel flexleasing af luksus biler er blevet årsagen til, at det er blevet billigere at lease dyre biler med årene. Derfor er det også muligt for dig at flexlease din drømmebil. Du kan nemlig spare helt op til en tredjedel, og nogle gange mere, ved at vælge leasing frem for køb. Med flexleasing følger altså, jævnfør navnet, en høj grad af fleksibilitet og dermed store besparelser. Derfor er det også oftest de dyreste biler på markedet, der udbydes til flexleasing.

Hvorfor det er blevet så populært at lease dyre biler, kan vi altså takke flexleasing for. Takket være flexleasing er leasing af drømmebilen blevet en realistisk mulighed. Denne mulighed kommer af de store besparelser, som du kan takke dit leasingselskab for.

Hvorfor det er blevet billigere at lease dyre biler

Måske sidder du stadig og tænker, at det hele er for godt til at være sandt. Hvordan kan det være muligt, at næsten alle mennesker kan have råd til leasing af drømmebilen?

Det er det selvfølgelig heller ikke. Selvom der fører store besparelser med flexleasing, vil køb eller leasing af drømmebilen jo aldrig være gratis. Du skal naturligvis forvente en fast månedlig ydelse, der nok ikke lige kan tages ud af madbudgettet. Når det så er sagt, kan mange af os faktisk – med lidt vilje og prioritering – have råd til den førstegangsydelse, der selvfølgelig også skal til, for at leasing af drømmebilen kan blive en realitet. Her kommer besparelserne ind i billedet.

Det, der gør flexleasing til en fordelagtig finansieringsform for dig, er, at leasingselskabet har mulighed for at betale en forholdsmæssig registreringsafgift, som kun er svarende til den periode, hvor bilerne kører rundt på danske nummerplader. Vælger du at købe bilen frem for at lease den, skal du normalt betale 150% af bilens værdi i registreringsafgift på én gang, når bilen skal indregistreres. Her er der altså virkelig tale om en besparelse, der er værd at tage med.

Leasingselskaber, som Formula Leasing, kan desuden få købsprisen på bilen meget længere ned, end du ville kunne opnå som privatperson. Det skyldes, at de dyre drømmebiler, der udbydes til flexleasing, oftest er importeret fra udlandet. Ofte har leasingselskaber et direkte samarbejde med importøren, hvilket kun forstærker muligheden for en billigere købspris. Fordi leasingselskaberne har denne mulighed for at købe bilerne til en lavere pris, har det naturligvis også indflydelse på afgiften, som ved den normale købspris ville være op til tre gange så stor.

Derudover kan vi vist alle blive enige om, at det aldrig vil blive en god investering at købe en bil. En bil vil alt andet lige aldrig blive mere værd med årene. Så ikke alene skal du af med en større udbetaling og 150% af bilens værdi i registreringsafgift, men du kan også få svært ved at sælge bilen igen. Vælger du fleksibel flexleasing af luksus biler, vil det have likviditetsmæssige fordele for dig. Du vil rent ud sagt skulle af med færre penge på én gang, og dermed vil du stadig have råd til andre materielle og immaterielle goder i din hverdag. Disse goder vil jo også kun føles endnu bedre, hvis du kan transportere dem eller dig selv i din drømmebil.

Leasing af drømmebilen kan gøre dig gladere

Der er lavet tusindvis af undersøgelser for, hvad der kan gøre dig glad i hverdagen. Her kan vi vist alle også blive enige om, at en bil er kilden til en stor grad af livskvalitet. Nogle af os ser det måske blot som et transportmiddel, der gør det lettere at komme til og fra arbejde. Andre af os lægger lidt mere i det. Vi ser det som en livskvalitet, der er afhængig af flere variable, end at bilen blot skal være praktisk. Hvis du har læst med så langt her, tilhører du højst sandsynligt den sidstnævnte type. Gør du det, vil leasing af drømmebilen gøre dig gladere i din hverdag.

Fordelene slutter ikke her. Flexleasing giver dig ikke bare mulighed for at lease din drømmebil. Den giver dig også mulighed for at skifte ud, hvis du har flere drømmebiler. Du skal nemlig ikke bekymre dig om, at din drømmebil vil falde i værdi med tiden, fordi restværdien bliver aftalt på forhånd. Er du god til at fastsætte afskrivningerne, så de er realistiske, vil du ikke tabe penge på fleksibel flexleasing af drømmebiler. Du vil have mulighed for at skifte din drømmebil ud ved leasingkontraktens udløb, eller du kan forlænge kontrakten, hvis du ikke kan undvære den.

Fleksibel flexleasing af luksus biler er altså en gave for os, der elsker dyre biler. Flexleasing er årsagen til, at det er blevet billigere at lease dyre biler. Leasing af drømmebilen gør det altså muligt for dig at køre en tur i din helt egen Maserati, Ferrari, Porsche eller Aston Martin. Turen starter hos Formula Leasing.

Dette indhold er sponsoreret

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.