Annonce
Ikast-Brande

Leder stopper på plejecenter - men stort by-projekt fortsætter

Plejecentrene kan nu igen få flere besøg. Her er det Østervang i Klovborg. Arkivfoto: Peter Hald
Plejecentret Østervang i Klovborg siger farvel til Lene Arved Nielsen. Ny leder tiltræder den 1. februar.

Klovborg: Efter fire år som leder af plejecenter Østervang i Klovborg siger Lene Arved Nielsen nu farvel til Østervang. Hun stopper ved årsskiftet.

- Jeg har søgt nogle nye udfordringer og har fået en stilling som plejecenterleder på plejecenter Højgården i Farsø i Vesthimmerlands Kommune. Det er lidt tættere på Viborg, hvor jeg bor, siger Lene Arved Nielsen, der begynder i sit nye job allerede mandag 3. januar.

Før Østervang havde hun tidligere haft en lederstilling i Viborg Kommune, hvor hun blandt andet har stået for ledelsen af plejecentrene Klostertoften og Klosterhaven.

Annonce
Lene Arved Nielsen har stået i spidsen for Østervang i fire år, men begynder nu i et nyt lederjob i Farsø. Arkivfoto: Peter Hald

Lene Arved Nielsen kan se tilbage på fire meget aktive år på Østervang, så det er med vemod, at hun siger farvel.

- Jeg efterlader et sted med høj grad af trivsel og lavt sygefravær og rigtig, rigtig høj faglighed - især omkring demens og personcentreret tilgang. Jeg har været rigtig glad for jobbet, og jeg savner allerede Østervang meget, men lige nu har jeg brug for at prøve nogle nye udfordringer, siger hun.

Ny leder fundet

Ikast-Brande Kommune har fundet en ny leder til Østervang. Det bliver Lone Skrydstrup Pedersen, der tiltræder som leder af Østervang fra 1. februar. Hun er sygeplejerske, 48 år og bor i Jelling og arbejder på Vejle Sygehus på ortopædkirurgisk ambulatorium.

Indtil da varetager distriktsleder Dorthe Vogt Rasmussen sammen med de lokale ledere ledelsen af Østervang, oplyser Karen Heebøl, der er kommunens på-tværs direktør.

Annonce

Involveret i Generationsstien

Ud over at have været leder af Østervang har Lene Arved Nielsen også været meget involveret i det store Klovborg-projekt Generationsstien, hvor netop Østervang spiller en central rolle.

Generationsstien vil rumme forskellige attraktioner rundt omkring i Klovborg, og en af de attraktioner er netop kommet på plads på Østervang.

For nylig blev plejecentret nemlig forsynet med en naturtro "dyrepark" af glasfiberdyr på plænen foran indgangen.

- Jeg er så glad for, at jeg lige fik det med. Vi har fået penge til at købe de første dyr. Nu har vi fået en grise-familie, en ko, et får og et lam, nogle høns og en hare... og så venter vi på nogle ponyer, der er i restordre - men de kommer. Og projekt Generationsstien fortsætter selvfølgelig. Det er i gode hænder hos styregruppen, siger Lene Arved Nielsen fornøjet.

- Dyreparken er allerede blevet et populært samtaleemne, og når tingene åbner mere op, regner vi også med, at Østervang får besøg af en masse børn, tilføjer hun.

Annonce
Erhverv For abonnenter

Historisk Vejle-gods til salg: Her får du 600 kvadratmeter bolig, skov, marker og egen voldgrav

Danmark

Tirsdagens coronatal sætter rekord med yderligere 33.493 tilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv

Hun blev headhuntet til stillingen i 2020: Nu fratræder direktør 'efter gensidig aftale'

Alarm 112 For abonnenter

'Jasmin' og 'Josefine' solgte nøgenbilleder til hundredvis af mænd: 22-årig vejlenser er fængslet i stor sex-afpresningssag

Vejle

I kan stadig nå det: Men der er ekstra run på bryllupperne på en speciel dato

Billund

Lalandia i Billund er til salg: Derfor er din ferie ikke i fare

Hvad gør andre lande? De bekæmper høje energipriser med hjælpepakker for milliarder

Erhverv For abonnenter

Michael og Mette bevarede Michelin-stjernen i september: Nu præsenterer ægteparret et eventyrligt regnskab, der har nået helt nye højder

Ikast-Brande

Kommunalt krav om coronapas indført i to omgange

Egtved

Skoleleder siger, han ikke kender årsag til elevflugt på lille skole, men forældre er uenige: 'Skolelederen vil ikke høre på vores begrundelser'

Se, om du er en af dem: Elselskab vil forbyde varmepumper for visse forbrugere

Vejle

Smittetallene stiger eksplosivt: For to måneder siden var der 3700 smittede i hele landet - tirsdag var der samme antal i Vejle alene

Give For abonnenter

På denne skole er det okay, hvis eleverne laver fejl: 'Det vigtigste er at give børnene en god skoledag'

Livsstil

Marianne og Gunnar har skiftet gammel kæmpevilla ud med nybygget rækkehus: Ingen skal stå med rodet efter os, når vi engang skal herfra

Annonce