Annonce
Børkop

Legenderne kom forbi: Dansen var den helt store sejrsherre

Chief 1 gav den gas, og dansegulvet var fyldt. Foto: Jørgen Flindt

Ved DJ Legende Festen i Gauerslundhallen var det tydeligt. Fint med legenderne. Fint med dejligt mad og kolde øl. Men dansegulvet var det helt store trækplaster.

Gauerslund: Det skete i de dage, at Jørgen De Mylius gik på scenen, stillede sig bag mixerpulten og satte en gamle grand prix-sang på. "Video Video" lød det ud i hallen, og så var festen i den grad i gang. Dansegulvet blev fyldt, og den var stort set ikke tom i de næste mange timer.

Selv buffetten måtte sande, at dansegulvet ikke kunne besejres, for nok duftede det lækkert af kød stegt som vildt, men der var Bryan Adams i højtalerne, og musikken gik lige i danseskoene.

I lørdags var der DJ Legende Fest i Gauerslundhallen, og det havde trukket omkring 600 festklædte mennesker til. De kom udklædt i tøj fra især 70'erne og 80'erne, men også lidt fra 60'erne og 90'erne. Fire årtier samlet under samme tag.

Deriblandt var Vicky Kaanbjerg og Kim Møller, der havde taget 80'er-tøjet på.

- 80'erne er vores årti. Det var en fed tid med frihed og gode sange - og nå ja, bare den tid, hvor vi var helt unge og gik på Børkop Kro, sagde de, inden dansegulvet ventede.

Annonce
En flok fra Brejning havde taget turen til fest. Kim Møller til venstre og Vicky Kaabjerg til højre var iklædt den slags tøj, som de havde på dengang, de var unge og gik på Børkop Kro. Foto: Jørgen Flindt

Musik og minder

Oppe i baren stod to kvinder, der måtte slukke tørsten efter netop at have danset. Og danset meget.

- Det er musikken. Den taler til noget i os. Det er glad musik, der skaber glade minder, sagde Hanne Petersen og Lise Østergaard.

De var klædt ud i tøj fra 70'erne. Det årti, de selv blev født i.

På scenen var det tid til en ny DJ Legende. Dan Rachlin tog over, og senere igen Chief 1. Og dansegulvet bestod testen. Det forblev fyldt. I Børkop og Brejningområdet elsker man tydeligvis at danse.

Det var Børkop Event Group, der arrangerede DJ Legende Festen. Til efteråret venter bierfesten, og så fyldes dansegulvet igen. Dog til tysk umba-umba-musik.

Der blev ligeså danset ved bordene. Og tøjet, ja hvad skal man sige. Foto: Jørgen Flindt
Dansegulvet var fyldt fra første strofe. Foto: Jørgen Flindt
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
VB

VB-træner: Vi skabte nok til at vinde

Annonce