Annonce
Billund

Lego House-direktør cykler i den gode sags tjeneste

Sammen med 10 andre Lego-fans skal Jesper Vilstrup (t.v.) på lørdag tilbagelægge 100 kilometer på to hjul. Foto: Lego House
Annonce

Billund: På lørdag kommer der masser af sved på panden hos Jesper Vilstrup, der til daglig er administrerende direktør i Lego House.

Sammen med 10 øvrige voksne legofans vil han tilbagelægge 100 kilometer på to hjul i den gode sags tjeneste. Formålet er nemlig at samle midler ind til organisationen FairyBricks, som hvert år arrangerer velgørenhedstiltag med legoklodser.

- I Lego House har vi arbejdet sammen med Fairy Bricks flere gange over de seneste år, og de laver virkelig et stort og professionelt arbejde, blandt andet ved at bygge kæmpemosaikker i legoklodser, hvor entreen går til syge børn. Så da jeg blev spurgt, om jeg sammen med de andre gutter ville være med til at støtte den gode sag, var jeg ikke i tvivl, lyder det fra Jesper Vilstrup i en pressemeddelelse.

Egentlig var årets cykeltur aflyst på grund af coronaproblemerne, men de 11 cyklister skal nu i stedet tilsammen cykle 1000 kilometer, hvilket svarer til afstanden mellem Billund og London.

Blot to af de 11 cyklister er danskere. Udover Jesper Vilstrup drejer det sig om Caspar Bennedsen, som ejer firmaet BrickWorks, der lever af at bygge store modeller i legoklodser. De vil sammen tilbagelægge de 100 kilometer, som begynder lørdag morgen klokken otte ved Lego House.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Børkop

Brysterne skal stadig støttes i Børkop

CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - op mod 100 besætninger skal aflives

Annonce