Annonce
Billund

Legoland Castle Hotel bliver til et permanent kviktest-center

Legoland Castle Hotel bliver omdannet til et permanent kviktest-center. Arkivfoto.
Fredag morgen er det for første gang muligt at blive coronatestet på Legoland Castle Hotel i Billund.

Billund: Når Legoland og Wow Park på lørdag slår dørene op for årets første gæster, vil det være et krav, at alle besøgende kan fremvise en negativ coronatest, der maksimalt er 72 timer gammel. En sådan regel vil også være gældende, når restauranter og diverse indendørs kulturoplevelser i løbet af den kommende tid får mulighed for at slå dørene op, og derfor bliver der fra fredag etableret et fast kviktest-center i Billund. Det kommer til at ligge på Legoland Castle Hotel på Åstvej – blot nogle få legoklodsers afstand fra Legolands hovedindgang.

Dermed har de Legoland-gæster, der ikke har en dugfrisk negativ test med sig, muligheden for at få en test på stedet, inden de skal i Legoland.

Åbningstider i det nye testcenter

Det nye kviktest-center i Legoland Castle Hotel åbner for første gang fredag den 26. marts. Herefter vil åbningstiderne være:

  • Mandag: 09:30-17:30
  • Tirsdag: 09:30-17:30
  • Onsdag: Lukket
  • Torsdag: 09:30-17:30
  • Fredag: 09:30-17:30
  • Lørdag: 10:00-17:30
  • Søndag: 10:00-17:30

- Vi vil stadig anbefale folk at blive testet hjemmefra, inden de besøger Billund, for kviktest-centret har ikke ubegrænset kapacitet, og man risikerer derfor at stå i kø. Men netop fordi Billund får besøg af så mange turister, giver det god mening med et kviktest-center i byen, så man kan få en lyntest, hvis man har glemt det på forhånd, siger Lene Bruun, der er leder af HR og Sundhedsstaben i Billund Kommune, ifølge en pressemeddelelse.

Annonce

Fuldstændig afgørende

Det nye kviktest-center kommer til at afløse den mobile teststation, som hidtil har lagt vejen forbi Billund Idrætscenter to gange om ugen. Der vil således være mulighed for at blive testet seks ud af ugens syv dage, og det ser borgmester Ib Kristensen (V) som et vigtigt skridt på vejen mod at få gang i hjulene i det lokale erhvervsliv.

- Det bliver fuldstændig afgørende for vores mange virksomheder og forlystelsesparker inden for oplevelsesturismen i Billund, at der er gode testmuligheder. Jeg håber derfor, at både vores borgere og virksomheder vil opleve det som en stor hjælp, at der nu kommer et fast kviktest-center i byen, siger borgmesteren.

Centret er kommet i stand i et samarbejde mellem Region Syddanmark, Billund Kommune og Legoland, som ejer Legoland Castle Hotel.


Vi vil stadig anbefale folk at blive testet hjemmefra, inden de besøger Billund, for kviktest-centret har ikke ubegrænset kapacitet.

Lene Bruun, leder af HR og Sundhedsstaben, Billund Kommune


Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Erhverv For abonnenter

NPV satser på byggestart inden nytår: Posthusgrunden skal bebygges fra 'den billige ende'

Annonce